Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ωραίες οι εκλογές αλλά δεν γεννούν λεφτά – Πολύ δύσκολη η διαπραγμάτευση με την τρόικα

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ωραίες οι εκλογές αλλά δεν γεννούν λεφτά – Πολύ δύσκολη η διαπραγμάτευση με την τρόικα
Η δυσκολία της είχε υποτιμηθεί από πολύ κόσμο ενδεχομένως και από κάποιους στην κυβέρνηση τόνισε ο κ. Γεωργιάδης
Την άποψη ότι οι εκλογές είναι ωραίες αλλά δεν γεννούν λεφτά εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση με την τρόικα ως την πιο δύσκολη.
«Η δυσκολία είχε υποτιμηθεί από πολύ κόσμο ενδεχομένως και από κάποιους στην κυβέρνηση» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm o κ. Γεωργιάδης, αναφέροντας πως ένας από τους λόγους που υποτιμήθηκε η δυσκολία ήταν το γεγονός ότι η χώρα είχε πετύχει σημαντική πρόοδο.
«Η  Ευρώπη δεν μπορεί να μας δώσει κάτι καλό αν προηγουμένως δεν κλείσουν όλες του εκκρεμότητες του παρελθόντος» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «εάν μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση προσθέσεις και την προεδρική εκλογή τότε τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό».
Ωστόσο, εκτίμησε ότι η διαπραγμάτευση τελικά θα κλείσει, διότι όπως είπε, είναι προς το συμφέρον όλων, αν και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει ποια πράγματα θα δεχτεί η κυβέρνηση και ποια όχι.
«Εάν δεν κλείσει η διαπραγμάτευση η χώρα θα μπει σε μια μεγάλη περιπέτεια και οι Έλληνες θα πληρώσουν την αφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει προβλήματα στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση ορθώς λέει ότι δεν δέχεται παράταση του προγράμματος στην παρούσα φάση.
Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «η Ευρώπη δεν θα πάρει την ευθύνη για την καταστροφή μιας χώρας μέλους» και επεσήμανε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.
«Εάν δεν υπάρξει συμφωνία οι επιπτώσεις για τη χώρα θα είναι μεγάλες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση δεν θα έχει πολλές επιλογές. Οι εκλογές είναι ωραίο πράγμα αλλά δεν γεννούν λεφτά» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, αναφέροντας πως το πρόβλημα της χώρας θα είναι οικονομικό και όχι πολιτικό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης