Τελευταία Νέα
Πολιτική

Palmos Analysis: Ισχυρό προβάδισμα 6% του ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Palmos Analysis: Ισχυρό προβάδισμα 6% του ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή
Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28% ενώ η ΝΔ 21,9%
Με προβάδισμα 6,1 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας σε νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό τυο tvxs.gr, που δημοσιεύεται λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μάλιστα στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής η διαφορά με τη ΝΔ ανέρχεται στις 7,5 μονάδες.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28%, η ΝΔ 21,9%, η Χρυσή Αυγή 5,6%, το ΚΚΕ 4,7%, το Ποτάμι 4,3%, το ΠΑΣΟΚ 3,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,4%. Άλλο κόμμα απαντάει το 4,1%. Το 12,6% των πολιτών απαντάει πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει και το 3,2% απάνταει Δεν ξέρω – Δεν απαντώ. 2,1% δηλώνουν πως θα ρίξουν λευκό ή άκυρο, ενώ το 3,7% απαντάει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει.



Ωστόσο διχασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στην κάλπη. Στην ερώτηση αν η σημερινή κυβέρνηση θα πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία το 51% απάντησε θετικά, έναντι του 46% που απάντησε αρνητικά.
Σημειώνετα ότι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το 42% δηλώνει πως το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα το 31% αναφέρει πως καλύτερα θα ήταν να κερδίσει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης