Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπό αυστηρά μέτρα η είσοδος των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Υπό αυστηρά μέτρα η είσοδος των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή
Η αστυνομική φρουρά απέκλεισε σε δημοσιογράφους και επισκέπτες το διάδρομο από τον οποίο επρόκειτο να περάσουν οι προφυλακισμένοι βουλευτές
Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η είσοδος των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή προκειμένου να συμμετάσχουν στη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι κρατούμενοι βουλευτές έφτασαν στη Βουλή με τέσσερα τζιπ της αστυνομίας και μπήκαν στο κτίριο από τη βοηθητική πόρτα στο υπόγειο γκαράζ και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας.
Μάλιστα η αστυνομική φρουρά απέκλεισε σε δημοσιογράφους και επισκέπτες το διάδρομο από τον οποίο επρόκειτο να εισέλθουν στην αίθουσα της Ολομέλειας για να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία.
Σημειώνεται πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Γερμενής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Νίκος Κούζηλος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπέβαλαν αίτημα να λάβουν άδεια προκειμένου να μεταχθούν στη Βουλή.
Όσον αφορά στον ανεξάρτητο -πλέον- βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε σήμερα έκανε δεκτή την αίτησή του για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους και έτσι, θα πάει στη Βουλή για να ψηφίσει χωρίς χειροπέδες

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης