Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης στο EuroActiv: Δεν υπάρχει ζήτημα… Grexit - Η Ελλάδα αποτελεί συστημικό κίνδυνο

Παπαδημούλης στο EuroActiv: Δεν υπάρχει ζήτημα… Grexit - Η Ελλάδα αποτελεί συστημικό κίνδυνο
"Αναζητούμε μία λύση για την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης"
Το ενδεχόμενο ενός… Grexit απέρριψε ρητά και κατηγορηματικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δ. Παπαδημούλης.
Ειδικότερα, μιλώντας στο EuroActiv, ο Έλληνας ευρωβουλευτής αποσαφήνισε πως η επιλογή ενός Grexit δεν αποτελεί υπαρκτό ενδεχόμενο.
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα για ένα Grexit. Όσοι διαδίδουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάνουν προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και της ευρωπαϊκής οικονομίας» διευκρίνισε ο Δ. Παπαδημούλης.
Επιχειρώντας να καθησυχάσει τους επενδυτές, ο ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε πως κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει λόγο για επιστροφή στη δραχμή.
«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σέβονται τις αποφάσεις του κόμματος, οι οποίες είναι ξεκάθαρες. Εμείς αναζητούμε μία λύση για την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης» διαμήνυσε εν συνεχεία.
Παράλληλα, εξαπολύοντας επίθεση στον εγχώριο Τύπο, σημείωσε πως «εάν κάποιος κοιτάξει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τους τίτλους των τηλεοπτικών σταθμών, καταλαβαίνει πως όλα τα μέσα να έχουν τον ίδιο αρθρογράφο, πιθανώς κάποιον από το πρωθυπουργικό γραφείο».
Επίσης, υπογράμμισε πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ εξακολουθεί να αποτελεί συστημικό κίνδυνο για την Ευρωζώνη και γι’ αυτό το λόγο «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ενός Grexit».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης