Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης χρηματισμού κάνει λόγο ο Π. Καμμένος

Για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης χρηματισμού κάνει λόγο ο  Π. Καμμένος
Kαταθέτει και ο Π. Χαϊκάλης - Πιθανόν να κληθεί και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος
(upd) Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2.00 μμ σήμερα Κυριακή η συμπληρωματική κατάθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση Χαϊκάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Καμένο ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένες διευκρινίσεις που σχετίζονται με τη χθεσινή κατάθεση του καταγγελόμενου από τον Παύλο Χαϊκάλη Γ. Αποστολόπουλο.



Νωρίτερα το bankingnews έγραφε: Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών προσήλθε τελικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Aναφερόμενος στις πληροφορίες που τον ήθελαν να αρνείται να δώσει κατάθεση σήμερα Κυριακή, ο κ. Καμμένος εξήγησε πως δεν είχε συνεννοηθεί με τις εισαγγελικές Αρχές αλλά με τον ταξίαρχο της Αστυνομίας Παναγιώτη Στάθη, στον οποίο εξήγησε πως δεν μπορούσε να καταθέσει σήμερα επειδή επιστρέφει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ ο γιος του.
Ισχυρίστηκε πως ο κ. Στάθης του απάντησε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν καταθέσει τη Δευτέρα.
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «αποκυήματα φαντασίας» τα δημοσιεύματα περί δυσφορίας των εισαγγελικών Αρχών για τη στάση του.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος ενημέρωσε νωρίτερα την συνήγορό του πως αν δεν προσέλθει σήμερα για κατάθεση η υπόθεση Χαϊκάλη θα κλείσει.
Ανέφερε επίσης ότι δεν έχει παραδοθεί στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας το οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη με τον καταγγελλόμενο Γιώργο Αποστολόπουλο, προσθέτοντας πως το κρατά στο γραφείο του ο κ. Ντογιάκος. «Αν αυτό δεν αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης, τότε τι είναι;», διερωτήθηκε.
Ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται από τις 11:00 το πρωί ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.
Μάλιστα δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προσέλθει για κατάθεση και ο Λάκης Λαζόπουλος.

(Πρώτη ενημέρωση 21/12 13:07)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης