Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολ. Κεφαλογιάννη: Στη χειρότερη δυνατή στιγμή για την Ελλάδα η διεξαγωγή των εκλογών

Ολ. Κεφαλογιάννη: Στη χειρότερη δυνατή στιγμή για την Ελλάδα η διεξαγωγή των εκλογών
Η συζήτηση περί Grexit επανήλθε λόγω της πολιτικής αστάθειας, τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ.
Στη χειρότερη στιγμή για την Ελλάδα πραγματοποιούνται οι εκλογές, τόνισε η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της Ν.Δ., Όλγα Κεφαλογιάννη, σημειώνοντας ότι ο λαός δεν τις ήθελε, ενώ αναφερόμενη στα περί Grexit τόνισε ότι η σχετική συζήτηση επανήλθε λόγω της πολιτικής αστάθειας.
Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm η κ. Κεφαλαγιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «γίνονται αναλύσεις και κατατίθενται γνώμες για το Grexit, αντικρουόμενες γνώμες, που επανέρχονται μετά από δυόμισι χρόνια που η Ελλάδα μπήκε σε μία κανονικότητα, σε μία σταθερότητα που καταλήξαμε να έχουμε θετικά δημοσιεύματα και θετικές αναλύσεις».
«Από τον Ιούλιο του 2012 που βρεθήκαμε όντως στο χείλος του γκρεμού, όταν το Grexit δεν ήταν σενάριο, αφού καταφέραμε και βάλαμε τη χώρα σε μια πορεία με σταθερότητα και προοπτική, βαίνουμε πάλι σε μια τέτοια διαδικασία, να συζητάμε για το Grexit λόγω της πολιτικής αστάθειας», σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη, προσθέτοντας ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και από εδώ και πέρα, με μια σταθερή κυβέρνηση μπορεί να έχει μια προοπτική και μία ελπίδα για τον ελληνικό λαό».
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνεννόησης σημείωσε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν μέχρι τώρα αρνητική σε ένα ενδεχόμενο συνεννόησης», προσθέτοντας ότι «οι πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Όπως ανέφερε, «οδηγούμαστε σε εκλογές που δεν ήθελε ο ελληνικός λαός, σε εκλογές που γίνονται στον χειρότερο χρόνο για τη χώρα».
Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν όταν υπάρχει η δεδηλωμένη, επισήμανε για να συμπληρώσει ότι «θα έπρεπε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας».
«Πιστεύω και ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός στις κάλπες θα δείξει μεγαλύτερη ωριμότητα από αυτή που έδειξαν κάποιοι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» και τόνισε ότι είναι ανοιχτή σε συναινέσεις και σε συνεργασίες.
Όσον αφορά τον τουρισμό, σημείωσε ότι το κλίμα σταθερότητας είναι αυτό που βοήθησε τον κλάδο και πρόσθεσε ότι «χρειάζεται να βασιζόμαστε πάνω σε μια σταθερότητα».
Όσον αφορά τον εσωτερικό τουρισμό σημείωσε ότι «τα πράγματα βελτιώνονται» και επισήμανε ότι «φέτος τον χειμώνα υπήρξε μια πολύ καλύτερη σεζόν», προσθέτοντας ότι «δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να είμαστε και αυτό εξαρτάται και από την οικονομική δυνατότητα των Ελλήνων» και ότι «το θέμα του εσωτερικού τουρισμού έχει να κάνει πολύ και με την οικονομία».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης