Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη
Επίθεση στον J.C. Juncker
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ειδικότερα, στο περιθώριο της παρουσίασης των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Έλληνας ευρωβουλευτής κατέστησε σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μία Ελλάδα εντός της ΕΕ και εντός της Ευρωζώνης, η οποία «θα μπορέσει να ξεφύγει από την παρατεταμένη φτώχεια και την υψηλή ανεργία, να επιβάλει ένα δίκαιο φορολογικό καθεστώς και να μπει στην ανάπτυξη».
Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Κομισιόν, o Δ. Παπαδημούλης στηλίτευσε το σχέδιο χρηματοδότησης του λεγόμενου ταμείου Juncker.
«Τι αποφασίσατε για τη συμμετοχή των κρατών- μελών στο Ταμείο Juncker; Εσείς, ως Κομισιόν, θα συμμετάσχετε και με ποιά κεφάλαια; Ξέρετε, ότι η παγκόσμια οικονομία θεωρεί την ευρωζώνη τον αδύναμο κρίκο;
Ξέρετε, ότι όλα αυτά τα χρόνια αυξήθηκε η φτώχεια και η ανεργία, κυρίως στις χώρες του Νότου και διευρύνθηκε το εισοδηματικό χάσμα μεταξύ του πλούσιου Βορρά και του φτωχού Νότου της Ευρώπης;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης