Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος για την εισαγγελική πρόταση: Το σύστημα φοβάται τη Χρυσή Αυγή

Ν. Μιχαλολιάκος για την εισαγγελική πρόταση: Το σύστημα φοβάται τη Χρυσή Αυγή
Ν. Μιχαλολιάκος: Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους
Αναφορικά με την πρόταση του εισαγγελέα να απορριφθεί η αίτηση αποφυλάκισης των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Μιχαλολιάκος δήλωσε:
"Το μνημονιακό καθεστώς με τη σύμπραξη όλων των κομμάτων της Βουλής κατέλυσε το Σύνταγμα και τις ελεύθερες εκλογές, κρατώντας παράνομα στη φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού.
Για πρώτη φορά στην Ευρώπη οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης μιας χώρας παραμένουν έγκλειστοι χωρίς δικαίωμα λόγου και αποκλεισμένοι από όλα τα ΜΜΕ.
Το σύστημα φοβάται την φωνή της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι η μοναδική φωνή που εκφράζει την Αλήθεια, τον Λαό και την Πατρίδα".

Ν. Μιχαλολιάκος: Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους
Νωρίτερα ο Ν. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, προτρέποντας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.
Το μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου
Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μία ψήφος ξεκάθαρη. Είναι μια ψήφος υπερήφανη, ψήφος για την Πατρίδα, που δεν δίνεται ούτε στους τοκογλύφους του μνημονίου της Ν.Δ., ούτε στους μπολσεβίκους του εθνομηδενισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για να μη προδοθείτε και πάλι από τους ψεύτες και τους επαγγελματίες απατεώνες της πολιτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης