Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λιβάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Είναι ντροπή να μας κουνούν το δάχτυλο οι Γερμανοί

tags :
Λιβάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Είναι ντροπή να μας κουνούν το δάχτυλο οι Γερμανοί
Γιατί ο γιος του εκδότη Αντώνη Λιβάνη κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Θεωρώ ότι είναι ντροπή να μας κουνούν το δάχτυλο, να ζητούν την τιμωρία μας για την υποτιθέμενη οικονομική «ασωτία» μας ή να μας καλούν να «τιμήσουμε την υπογραφή μας», κράτη που δεν τηρούν τις δικές τους υποχρεώσεις, παραβιάζοντας ανενδοίαστα το διεθνές δίκαιο», αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθήνας.
«Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο πρώτος που μίλησε για το ζήτημα των Γερμανικών οφειλών στη χώρα μας στα μέσα της δεκαετίας του 1960 όσο και το 1995, ο Μανώλης Γλέζος το αναδεικνύει συνεχώς, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που το έχει θέσει απευθείας στον κ. Σόιμπλε», είπε.
Ο κ. Λιβάνης ερωτηθείς πώς και γιατί ο γιος του Αντώνη Λιβάνη, του πιο στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ,τονίζει :
«Είναι γνωστές οι προσωπικές και οικογενειακές μου σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και την οικογένεια Παπανδρέου.
Δεν απολογούμαι για αυτές, άλλοι πρέπει να απολογηθούν για το γεγονός ότι μετέτρεψαν ένα δημοκρατικό, σοσιαλιστικό και πατριωτικό κίνημα σε εντολοδόχο ξένων κέντρων αποφάσεων.
Από την πρώτη στιγμή που άρχισε η υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών, πήρα μια ξεκάθαρη στάση και αντιτάχθηκα σε αυτές με τα μέσα που είχα στη διάθεσή μου: το περιοδικό Επίκαιρα, αλλά και τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη.
Δυστυχώς, η απόφασή μου να εναντιωθώ στις πολιτικές του μνημονίου δικαιώθηκε απόλυτα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης