Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Δύσκολη αλλά υπό έλεγχο η κατάσταση σε οικονομία, τράπεζες

Θεοδωράκης (Το Ποτάμι): Δύσκολη αλλά υπό έλεγχο η κατάσταση σε οικονομία, τράπεζες
Ενημερώθηκε λεπτομερώς από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα
Την άποψη ότι «η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά υπό έλεγχο» εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ύστερα από την ενημέρωση που είχε από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα για τα προβλήματα των τραπεζών και της οικονομίας.
«Η Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα στηρίζει τις ελληνικές τράπεζες και τις καταθέσεις των Ελλήνων, όσο βέβαια και οι Έλληνες τηρούν τις δεσμεύσεις τους και συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους για την επίλυση των προβλημάτων» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης κατόπιν της συνάντησης, η οποία διήρκεσε μια ώρα.
«Το Ποτάμι, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, αυτό ακριβώς θέλει να εξασφαλίσει και σε αυτές τις εκλογές:
Ότι η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά της Ευρώπης και στηρίζεται από την Ευρώπη» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
«Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται, γιατί έχει ένα πολύ μεγάλο όπλο: Είναι η ευρωπαϊκή του πορεία» υπογράμμισε ο κ.Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τους φόβους που δημιουργούν δηλώσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Με ένα δυνατό Ποτάμι, αυτή η πορεία θα τονωθεί ακόμα περισσότερο» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης.
Αναφερόμενος στη διακαναλική συνέντευξη του Ποταμιού, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο, ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι θα παρουσιαστεί το πλαίσιο στο οποίο πιστεύει το κόμμα του ότι πρέπει να συνεχίσει να κινείται η χώρα μας με συγκεκριμένες προτάσεις και για τις εκκρεμότητες που έχουμε με την ΕΕ.
«Είτε έχουμε κυβέρνηση, είτε όχι τη Δευτέρα, το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες έχουμε τη θέληση να είμαστε μέλος της ευρωζώνης και μέρος της Ευρώπης.
Άρα, νομίζω ότι αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης