Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το μεσημέρι της Παρασκευής η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα - Πως ελήφθη η απόφαση

Το μεσημέρι της Παρασκευής η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα - Πως ελήφθη η απόφαση
Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζουν τη διακαναλική μια κίνηση που σηματοδοτεί την πολιτική υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των πολιτικών του αντιπάλων
Μόλις 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, την Παρασκευή στις 15:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο.
Οι επιτελείς της Κουμουνδούρου και οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προχώρησαν στην εισήγηση ο πρόεδρος του κόμματος να εκτεθεί στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μια κίνηση που, όπως σημειώνουν, σηματοδοτεί την πολιτική υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των πολιτικών του αντιπάλων.
"Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αρνείται το debate, αλλά και μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη προς τους πολιτικούς συντάκτες, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει να εκτεθεί στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων καθώς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ή να κρύψει από τον ελληνικό λαό", σημείωνε κορυφαία πηγή της Κουμουνδούρου, συμπληρώνοντας ότι "ο πρωθυπουργός κρύβεται, εξαπολύοντας απειλές, ανύπαρκτα διλήμματα και επιχειρώντας να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών, λέγοντας ψέμματα".
Ωστόσο, η απόφαση να γίνει η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα δεν ελήφθη αβίαστα, καθώς υπήρξαν εισηγήσεις να μην παρθεί ένα τέτοιο ρίσκο την τελευταία στιγμή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η αρχική πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν να παραχωρήσει συνέντευξη στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης