Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Oι Έλληνες να απαντήσουν στο λόμπι της δραχμής - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει φοροκαταιγίδα

Σαμαράς: Oι Έλληνες να απαντήσουν στο λόμπι της δραχμής - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει φοροκαταιγίδα
«Οι εκλογές θα καθορίσουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας»
«Σημασία δεν έχει ποιο κόμμα θα βγει τρίτο ή τέταρτο, αλλά ποιος θα βγει πρώτος για να σχηματίσει κυβέρνηση» διαμήνυσε ο Αντ. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς τους ψηφοφόρους, υπογράμμισε πως μέχρι και η τελευταία ψήφος μετρά, καθώς θα καθορίσει ποιο κόμμα θα λάβει το bonus των 50 εδρών, προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση.
«Απευθύνομαι σε όλους, ιδίως σε όσους δεν μας ψήφισαν, σε ανθρώπους νοικοκυραίους που δεν θέλουν να δουν τη χώρα να γίνεται συντρίμμια, αλλά θέλουν να δουν τη χώρα να βγει μπροστά. Θέλω να σας πω ότι αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών» εξήγησε χαρακτηριστικά, καλώντας τους «να ψηφίσουν για το μέλλον της Ελλάδας».
«Ψηφίστε για να απαντήσετε στο λόμπι της δραχμής, σε εκείνου που έβγαλαν τα χρήματά τους εκτός Ελλάδας. Εμείς θέλουμε ενωμένους τους Έλληνες» υπερθεμάτισε ο Αντ. Σαμαράς.
Είμαστε περισσότεροι, είμαστε αυτοί που αγαπάμε την Ελλάδα και όχι αυτοί που θα έρθουν να εκδικηθούν την άλλη παράταξη, συνέχισε, αποστέλλοντας μήνυμα συσπείρωσης στο εσωτερικό της ΝΔ.
Παράλληλα, ο Αντ. Σαμαράς διέτεινε πως η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι η πλέον σημαντική των τελευταίων ετών.
«Οι εκλογές θα καθορίσουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» υπογράμμισε εν συνεχεία.
Απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «τους ενδιαφέρει όλα να γίνουν κρατικά για να βολέψουν τον κομματικό τους μηχανισμό. Αυτά γίνονται μόνο στην Βενεζουέλα. Παντού στον κόσμο γίνονται ιδιωτικοποιήσεις».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα και ετοιμάζει φοροκαταιγίδα. ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε ότι η χώρα θα βγει από το μνημόνιο και γι αυτό τον λόγο έσυρες την χώρα σε εκλογές. Ήθελαν να ματαιώσουν την έξοδο από την κρίση . Ήθελαν να σταματήσουν την ανάκαμψη μετά από 6 χρόνια, γιατί ΣΥΡΙΖΑ χωρίς μνημόνια δεν υπάρχει» συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης