Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με… τρολάρισμα ο ΣΥΡΙΖΑ στα σποτ της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Η διαφημιστική BGM πίσω από την καμπάνια

tags :
Με… τρολάρισμα ο ΣΥΡΙΖΑ στα σποτ της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Η διαφημιστική BGM πίσω από την καμπάνια
Οι επιτελείς της επικοινωνιακής ομάδας έχουν αποφασίσει να μην απαντήσουν με σποτ ανάλογου ύφους στην αρνητική διαφήμιση
Με… τρολάρισμα, άφθονο χιούμορ και σάτιρα θα απαντήσει η Κουμουνδούρου στο μπαράζ αρνητικής διαφήμισης και αρνητικών σποτ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Οι επιτελείς της επικοινωνιακής ομάδας κλείνοντας την προεκλογική καμπάνια του κόμματος και έχοντας αποφασίσει να μην απαντήσουν με σποτ ανάλογου ύφους στην αρνητική διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ επιστρατεύουν το χιούμορ, τη σάτιρα και το διαδικτυακό τρολάρισμα.
Οι πληροφορίες του www.bankingnews.gr αναφέρουν ότι από την Πέμπτη το διαδίκτυο θα κατακλειστεί από video μικρής διάρκειας τα οποία θα παραφράζουν, θα σατιρίζουν, θα…«ερμηνεύουν» με ξεχωριστό τρόπο τα αρνητικά διαφημιστικά μηνύματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
«Επέλεξαν να σπείρουν τον τρόμο, να δημιουργήσουν κλίμα φόβου και ανασφάλειας, να παραποιήσουν τις θέσεις μας έφτασαν στα όρια της συκοφαντίας προκειμένου να ανακόψουν τη δυναμική νίκης και αυτοδυναμίας» ανέφερε κορυφαίο στέλεχος της επικοινωνιακής ομάδας και του προεκλογικού σχεδιασμού, συμπληρώνοντας ότι «θα χρησιμοποιήσουμε τα ίδια τους τα όπλα, δηλαδή τα σποτ τους, ως μπούμερανγκ με χιούμορ».
Την ίδια ώρα στην Κουμουνδούρου τα χαμόγελα περισσεύουν καθώς θεωρούν ότι «συνολικά η καμπάνια πέτυχε και ξεπέρασε τους στόχους της».
«Ήταν χαμηλού κόστους, υψηλής απόδοσης» λένε οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτοντας στο www.bankingnews.gr ότι η διαφημιστική εταιρεία που επιλέχθηκε για το media shop, την παραγωγή και την εκτέλεση των σποτ ήταν η πολυεθνική BGM που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα.

Δ. Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης