Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πολιτική της ΝΔ - Έχει λάβει πράσινο «φως» από τα συμφέροντα

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την πολιτική της ΝΔ - Έχει λάβει πράσινο «φως» από τα συμφέροντα
ια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε η προηγούμενη"
Σκληρή κριτική εναντίον της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στη Λιβαδειά, ο επικεφαλής του ΚΚΕ υπογράμμισε πως «την επόμενη μέρα, μια νέα κυβέρνηση -και όπως όλα δείχνουν, μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμη- θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε η προηγούμενη».
«Ήδη από χτες έγινε ακόμα πιο φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει το πράσινο φως και από όλα τα μεγάλα συμφέροντα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, εξήγησε πως «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν στον τρόπο, στο πώς δηλαδή θα ενισχύσουν καλύτερα την κερδοφορία των μονοπωλίων. Η αντιπαράθεσή τους για το ποιος θα διαπραγματευτεί και με ποια συνταγή, απευθύνεται πρώτα απ' όλα στο μεγάλο κεφάλαιο προκειμένου αυτό να επιλέξει διαπραγματευτή για τα συμφέροντά του και ο λαός να περιμένει να διαλέξει ποιος και με ποιο τρόπο θα αποτελειώσει τα δικαιώματα, τη ζωή του».
«Η ΝΔ με γιατροσόφι την επιμήκυνση και ο ΣΥΡΙΖΑ το κούρεμα, λένε στο λαό, ότι θα συνεχίζεις να ματώνεις για το χρέος εσύ και τα παιδιά σου. Κι αυτή είναι η αλήθεια» κατέληξε ο Δ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης