Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βέβαιος ότι η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί στις εκλογές τρίτο κόμμα εμφανίστηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος

Βέβαιος ότι η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί στις εκλογές τρίτο κόμμα εμφανίστηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος
Σε δύο συνεντεύξεις του Ν. Μιχαλολιάκου σε Realnews και Κυριακάτικη Δημοκρατία αναφέρει ότι ο μόνος δρόμος είναι η ολοκληρωτική καταγγελία του μνημονίου
Βέβαιος ότι η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί τρίτο κόμμα στις εκλογές εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας, Ν. Μιχαλολιάκος, δίνοντας συνέντευξη στη Realnews και στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο μόνος δρόμος για την Ελλάδα είναι η ολοκληρωτική καταγγελία του μνημονίου.

Αναλυτικά τα βασικά σημεία των δύο συνεντεύξεων:

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»

- Δεκαέξι μήνες μετά την προφυλάκισή σας, που αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός για Αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, επιμένετε να δηλώνετε ότι διώκεστε για πολιτικούς λόγους;

Δεν αμφέβαλα ούτε μια ημέρα - στις σχεδόν 500, τις οποίες πέρασα πίσω από τα σίδερα της φυλακής - ότι η δίωξή μας ήταν πολιτική. Άλλωστε, το έχουν παραδεχθεί αυτό και οι πολιτικοί αντίπαλοί μας, οι οποίοι έστησαν όλη αυτή τη σκευωρία. Πριν ακόμα γίνει η δολοφονία στο Κερατσίνι, σημαίνοντα στελέχη της Ν.Δ. έλεγαν ότι η Χρυσή Αυγή θα διωχθεί σαν εγκληματική οργάνωση.

Αλλά και μετά τις ευρωεκλογές, ο ίδιος ο υπουργός που με αναφορά του προκάλεσε τη δίωξή μας, ο Ν. Δένδιας, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι, «εάν δεν τους βάζαμε φυλακή, θα είχαν ξεπεράσει το 15%»! με την κυνική αυτή ομολογία του αποκαλύπτει και το λόγο για τον οποίο είμαι στη φυλακή, που είναι ξεκάθαρα πολιτικός.
Εξάλλου, στις χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας μας οι περισσότερες ασχολούνται με ομιλίες και λόγους μου, παρά με εγκληματικές πράξεις.
Πιο συγκεκριμένα, κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.

- Τελικά το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή είναι συγχρόνως και εγκληματική οργάνωση;

Σύμφωνα με το σκεπτικό ορισμένων δικαστικών, έτσι είναι πράγματι, όμως, αν και λένε ότι είναι όλο το κόμμα εγκληματική οργάνωση, έκαναν στοχευμένες και κατ' επιλογήν διώξεις! Πιο συγκεκριμένα, εάν ήταν όλο το κόμμα εγκληματική οργάνωση, θα έπρεπε να διωχθούν όλα τα στελέχη του και - σας αποκαλύπτω - στο σημείο αυτό ότι υπήρξε έγγραφη αναφορά σχεδόν 1.000 στελεχών της Χρυσής Αυγής προς τις δικαστικές Αρχές να διωχθούν και αυτοί!
Όμως, οι δικαστικές Αρχές δεν έκαναν τίποτε.
Αυτό που έκαναν ήταν, με τις μεθοδεύσεις τους - που θα κριθούν σίγουρα από την Ιστορία και ελπίζω από τη Δικαιοσύνη - να υπηρετούν τα πολιτικά σχέδια ενός σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού.

- Ο πολιτικός λόγος σας ήταν, όπως ισχυρίζονται, οξύς και αιχμηρός, και αυτό, σύμφωνα με ορισμένους, σας δημιουργούσε πολλά προβλήματα, όπως ο αποκλεισμός σας από τα μεγάλα ΜΜΕ.
Πιστεύετε ότι είναι μόνο αυτός ο λόγος του αποκλεισμού σας;

Όχι βέβαια!
Η Χρυσή Αυγή τα έβαλε με το ένοχο και υπεύθυνο για την παρακμή της χώρας μας κατεστημένο, μέρος του οποίου είναι και τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Τι περισσότερο φυσικό, λοιπόν, από το να μας αποκλείσουν;

- Τελικά, η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα ή είναι απλά ένα κόμμα διαμαρτυρίας;

Η Χρυσή Αυγή έχει ένα πλήρες πρόγραμμα για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε αυτήν την προεκλογική περίοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα σε όλη τη χώρα, αλλά μας τιμά να λέμε ότι, ναι, είμαστε και κόμμα διαμαρτυρίας: της μόνης αυθεντικής και γνήσιας λαϊκής διαμαρτυρίας ενάντια στην ξενοκρατία των τοκογλύφων.

- Ισχύουν οι φήμες και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι σας πλησίασαν από τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;

Ασφαλώς και ισχύουν και το ότι ισχύουν επιβεβαιώνεται απόλυτα από τις δηλώσεις των αξιωματούχων της κυβερνήσεως ότι εμείς με την ψήφο μας ρίξαμε την κυβέρνηση και προκαλέσαμε τις εκλογές.
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι μια μόνο ημέρα πριν από την τρίτη ψηφοφορία είπαν ότι δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;
Γιατί δεν το είπαν εξαρχής;
Τι περίμεναν;

Η Χρυσή Αυγή διεκδικεί την τρίτη θέση στις εκλογές, και αυτό μέσα σε κλίμα αποκλεισμού και πολιτικής τρομοκρατίας, κάνοντας εκλογικό αγώνα μέσα από τις φυλακές.
Στην πραγματικότητα, θα έχει κερδίσει την πρώτη θέση στις ψυχές αυτών που είναι αμετανόητοι Έλληνες.

- Στην επόμενη Βουλή θα επιδιώξετε οποιαδήποτε συνεργασία;  

Κατηγορηματικά απαντώ όχι.

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου στην Realnews

«Η Χρυσή Αυγή παρόλες τις αντίξοες συνθήκες θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Realnews: Τι αναμένετε από την κάλπη της 25ης Ιανουαρίου;

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, μέσα στις οποίες διεξήγαγε τον προεκλογικό αγώνα, θα αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη και αυτό θα είναι μία μεγάλη απάντηση σε αυτούς που άσκησαν την πολιτική σκευωρία, αποτέλεσμα της οποίας είναι να βρίσκονται 7 βουλευτές στη φυλακή, 3 σε κατ' οίκον περιορισμό και σε 2 να έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα του δημοσίου λόγου.
Αυτά θα μπορούσαν να συμβαίνουν μόνο σε μια μπανανία.
Και λυπούμαι γιατί και οι λεγόμενοι «δημοκράτες» δεν διαμαρτύρονται γι' αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.
Όταν προκηρύχτηκαν οι εκλογές, κάναμε την σχετική αίτηση, προκειμένου να συμμετάσχουμε στον προεκλογικό αγώνα.
Όμως λάβαμε απάντηση αρνητική, η οποία δείχνει ότι δημοκρατία δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Το αποτέλεσμα θα αναδείξει την Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά νικήτρια.
Είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ, την οποία δεν θέλει ούτε ο ίδιος να την αναδείξει, για να συντηρήσει το κλίμα της πολώσεως, που εξυπηρετεί και τους δύο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην «Αυγή», δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση που τον αναδείκνυε πρώτο με αυτοδυναμία.
Λίγες μέρες μετά έγινε «διόρθωση» και τον εμφάνιζε χωρίς αυτοδυναμία.
Τα λοιπά κόμματα θα πέσουν θύματα της πολώσεως και η μόνη δύναμη, η οποία θα σταθεί αλώβητη εμπρός σ' αυτή την πλημμυρίδα, θα είναι η Χρυσή Αυγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης