Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αρχισαν οι γκρίνιες στη ΝΔ - Στελέχη του κόμματος αφήνουν αιχμές κατά της ηγεσίας

tags :
Αρχισαν οι γκρίνιες στη ΝΔ - Στελέχη του κόμματος αφήνουν αιχμές κατά της ηγεσίας
"Πρόκειται για συντριπτική ήττα και πλήρης αποδοκιμασία της στρατηγικής του φόβου και του αποκλεισμού της κεντροδεξιάς", αναφέρουν κορυφαία στελέχη
Άρχισαν τα "οργανα" στη ΝΔ, με πολλά στελέχη του κόμματος που κατείχαν υπουργικές θέσεις επί πρωθυπουργίας του Κ. Καραμανλή, να αφήνουν αιχμές κατά της προεκλογικής τακτικής της.
Σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Παιδείας και Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι «νιώθω ότι η Νέα Δημοκρατία, το τελευταίο διάστημα, με δικές μας πράξεις και παραλείψεις, έχει αποκοπεί από τον στρατηγικό στόχο του μεσαίου χώρου.
"Δώσαμε τον μεσαίο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με την μεσαία αστική τάξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης της κυβέρνησης Καραμανλή Γιώργος Βουλγαράκης ανέφερε τα εξής:
«Ο ελληνικός λαός έκανε την επιλογή του, ελπίζω να μην το μετανιώσει". Μ' αυτά τα λόγια, ο Γεώργιος Ράλλης παρέδιδε την κυβέρνηση το 1981. Έχω την αίσθηση, ότι το ίδιο θα επαναλάμβανε και σήμερα…Όσον αφορά τη ΝΔ, υπάρχουν δύο μόνον επιλογές: η θα περιμένει να αλλάξει ο λαός, η θα αλλάξει η ίδια. Προσωπικά πιστεύω, ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει η ΝΔ στη Ρηγίλλης και τις αρχές της!".
"Πρόκειται για συντριπτική ήττα και πλήρης αποδοκιμασία της στρατηγικής του φόβου και του αποκλεισμού της κεντροδεξιάς και όσων τις έκαναν σημαία της ΝΔ" ανέφερε, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ο εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης