Τελευταία Νέα
Πολιτική

State Department: Καμία ανησυχία για τη θέση της Ελλάδας για τις κυρώσεις στη Ρωσία

tags :
State Department: Καμία ανησυχία για τη θέση της Ελλάδας για τις κυρώσεις στη Ρωσία
Έχουν υπάρξει και στο παρελθόν συζητήσεις για το είναι ωφέλιμο ή όχι για τις κυρώσεις της ΕΕ τόνισε το State Department
Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία αναφορικά με τις θέσεις της Ελλάδας για τις κυρώσεις της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία διατύπωσε η εκπρόσωπος του State Department, Jen Psaki.
«Δεν έχω τίποτα καινούργιο να προσθέσω από χθες» τόνισε η Psaki, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη συνάντηση στην ΕΕ των υπουργών Εξωτερικών σε σχέση με τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας και τη θέση της νέας ελληνικής κυβέρνησης.
Η εκπρόσωπος του State Department επσήμανε ότι «αυτό που είπα είναι να αφήσουμε (να δούμε) τι θα συζητηθεί εντός της ΕΕ».
Κατά την προχθεσινή αναφορά της, η εκπρόσωπος του State Departmen επεσήμανε ότι «προφανώς, εκτιμούμε τη συνεργασία των Ευρωπαίων εταίρων μας στην εφαρμογή των κυρώσεων που υιοθετήθηκαν από την ΕΕ και συνεργαζόμαστε ώστε να βοηθήσουμε στον τερματισμό της κρίσης στην Ουκρανία».
Απαντώντας σε ερώτηση για την Ελλάδα, σημείωσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση είναι νέα, μόλις μερικών ημερών. Προφανώς, αναμένουμε να έχουμε συνομιλίες με μια σειρά από χώρες.
Υπήρξαν και στο παρελθόν, όπως γνωρίζετε, συζητήσεις σχετικά με το τι είναι ωφέλιμο ή όχι για τις κυρώσεις της ΕΕ που οδήγησαν στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί.
Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.
Αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε σε σημείο για να ανησυχούμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης