Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμερικανική Πρεσβεία: Να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις - Η Ελλάδα να συνεργαστεί με Ευρώπη και ΔΝΤ

Αμερικανική Πρεσβεία: Να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις - Η Ελλάδα να συνεργαστεί με Ευρώπη και ΔΝΤ
"Η ελληνική κυβέρνηση να συνεργασθεί με τους Ευρωπαίους εταίρους και με το ΔΝΤ"
Έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές απηύθυνε η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, David Peers αναγνωρίζει τις σημαντικές θυσίες που έχουν γίνει από τον Ελληνικό λαό, τονίζοντας ταυτόχρονα τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις διοικητικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να ασκεί συνετή δημοσιονομική πολιτική.
Κατά την άποψη των ΗΠΑ, η Ελλάδα πρέπει να πραγματοποιεί μεταρρυθμίσεις που την καθιστούν πιο ελκυστική σε ξένες επενδύσεις, ώστε η χώρα να μπορεί να τηρήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και να επανέλθει στην ευημερία.
Παράλληλα, επισημαίνει πως «οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι είναι πολύ σημαντικό η Ελληνική Κυβέρνηση να συνεργασθεί με τους Ευρωπαίους εταίρους της καθώς και με το ΔΝΤ».
Ας σημειωθεί πως νωρίτερα ο D. Peers συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ εντός των επόμενων λεπτών θα έχει επαφές και με τον Γ. Βαρουφάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης