Τελευταία Νέα
Πολιτική

Sarkozy: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιο πως θα αποτύχει - Ο Τσίπρας επιδίδεται σε ασυναρτησίες

Sarkozy: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιο πως θα αποτύχει - Ο Τσίπρας επιδίδεται σε ασυναρτησίες
Ακροαριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ, ακροδεξιοί οι ΑΝΕΛ
Ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Nicola Sarkozy, εκτιμώντας πως η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του γαλλικού κεντροδεξιού κόμματος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Europe 1», χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «ακροαριστερό» κόμμα, το οποίο συνεργάζεται με τους ακροδεξιούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Προς επίρρωση, ο N. Sarkozy υπογράμμισε πως «οι μόνοι χώροι οι οποίοι χάρηκαν με τη νίκη του κ. Τσίπρα στις εκλογές ήταν η ριζοσπαστική Αριστερά του Melanson και η Ακροδεξιά της Le Pen».
«Δεν έχει καμία ελπίδα να πετύχει ως πρωθυπουργός, έλεγε ασυναρτησίες στην προεκλογική περίοδο και έχει πλέον οδηγήσει τη χώρα του στο χείλος της χρεοκοπίας» συνέχισε χαρακτηριστικά.
«Πρέπει να πούμε στην Ελλάδα, την οποία αγαπώ και για οικογενειακούς λόγους: "πρέπει να πληρώσετε τα χρέη σας". Ωστόσο, πρέπει να πούμε επίσης στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι πρέπει να αλλάξουμε τη δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον τρόπο λειτουργίας της» κατέληξε ο N. Sarkozy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης