Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διεξοδική συζήτηση επί του σχεδίου μεταρρυθμίσεων στο κυβερνητικό συμβούλιο

Διεξοδική συζήτηση επί του σχεδίου μεταρρυθμίσεων στο κυβερνητικό συμβούλιο
«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και είναι σκληρή», τόνισαν τα στελέχη της κυβέρνησης
Διεξοδική ενημέρωση των στελεχών της κυβέρνησης σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup πραγματοποιήθηκε στο κυβερνητικό συμβούλιο που ολοκληρώθηκε μετά τις 9.00 μ.μ. στη Βουλή.
Στη διάρκεια του συμβουλίου τέθηκε επί τάπητος, όπως ήταν αναμενόμενο, το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων δεσμεύτηκε να υποβάλει η κυβέρνηση στους ευρωπαίους εταίρους της τη Δευτέρα.
Οι υπουργοί επικρότησαν στο σύνολό τους τα σημαντικά βήματα της νέας ελληνικής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι πρώτη φορά η Ελλάδα διαπραγματεύεται πραγματικά με τους πιστωτές της κερδίζοντας σημαντικά οφέλη.
«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και είναι σκληρή», τόνισαν τα στελέχη της κυβέρνησης, διαμηνύοντας ότι «πηγαίνουν στις Βρυξέλλες με την ίδια αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, πιστοί στη λαϊκή εντολή».
Είναι φυσικό ότι θα χρειαστεί να υπάρξουν διαβουλεύσεις, σημείωσαν.
«Η κυβέρνηση είναι σε πλήρη συνεννόηση με τους εταίρους της και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα καταρτιστεί η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις και τη Δευτέρα θα σταλεί», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πριν την έναρξη του συμβουλίου.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης , νωρίτερα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύπλοκο, αλλά μια εύκολη διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης