Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαμιμίκος: Θα ψηφίζει στη Βουλή η ΝΔ όσα θετικά φέρνει η κυβέρνηση

tags :
Παπαμιμίκος: Θα ψηφίζει στη Βουλή η ΝΔ όσα θετικά φέρνει η κυβέρνηση
Ο κίνδυνος μιας καταστροφής φαντάζει πιθανός, σημείωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος
«Εάν χρειαστεί τους αμέσως επόμενους μήνες, θα σταθούμε πλάι σε διαχρονικούς αντιπάλους γιατί για εμάς πάνω από όλα προέχει η σωτηρία της Ελλάδας και η υλοποίηση ορισμένων ζωτικής σημασίας μεταρρυθμίσεων τις οποίες - έχει αποδειχθεί - πως κανένας πολιτικός χώρος δεν μπορεί σήμερα από μόνος του να υλοποιήσει».
Τα παραπάνω υπογράμμισε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, σημειώνοντας πως «για να μην επιβεβαιώσουμε τη γνωστή ρήση πως η νίκη έχει πολλούς πατέρες αλλά η ήττα είναι ορφανή», αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.
Κάνοντας αναφορά στη σημερινή διακυβέρνηση της χώρας, ανέφερε ότι ο κίνδυνος μιας καταστροφής φαντάζει πιθανός.
Χαρακτηριστικά τόνισε «μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει την κωλοτούμπα του προς το ρεαλισμό».
Πάντως, η ΝΔ, όπως είπε , θα ψηφίζει στη Βουλή όσα θετικά φέρνει η κυβέρνηση, ενώ για την επόμενη ημέρα του κόμματος σημείωσε πως πρέπει να επιτραπεί η ύπαρξη τάσεων ώστε να εξασφαλίζεται με κάθε τρόπο η εσωκομματική ζύμωση και ο διάλογος με τον ηγέτη της παράταξης, ο οποίος θα πρέπει να έχει ρόλο εγγυητή της ενότητας και της εσωκομματικής δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαμιμίκο, μια τέτοια κίνηση θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο χώρο της Κεντροδεξιάς, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πολιτικό σύστημα, θα προσφέρει νέα πρόσωπα και θα καταστήσει τη ΝΔ του αύριο μια παράταξη, αυθεντικό προϊόν των ζυμώσεων της κοινωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης