Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενόχληση Τσίπρα για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα - Καλεί ξανά τους βουλευτές να παραιτηθούν από το εν λόγω προνόμιο

Ενόχληση Τσίπρα για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα - Καλεί ξανά τους βουλευτές να παραιτηθούν από το εν λόγω προνόμιο
Κυρίως οι βουλευτές της περιφέρειας θεωρούν ότι οι συστάσεις του πρωθυπουργού είναι υπερβολικές
Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει το Μέγαρο Μαξίμου και δη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το ζήτημα των υπηρεσιακών και βουλευτικών αυτοκινήτων.
Κατά τις πληροφορίες, παρά το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει - όχι μια αλλά δύο φορές - δημοσίως από τους βουλευτές του να παραιτηθούν από το προνόμιο του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, πολλοί βουλευτές δεν συμμορφώθηκαν με τις παραινέσεις του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με τους ίδιες πληροφορίες, κυρίως οι βουλευτές της περιφέρειας θεωρούν ότι οι συστάσεις του πρωθυπουργού είναι υπερβολικές, καθώς κάθε εβδομάδα απαιτείται να διανύουν πολλά χιλιόμετρα για να πηγαινοέρχονται στις τοπικές τους πατρίδες και εάν στερηθούν το σχετικό προνόμιο η επιβάρυνση δεν θα είναι μικρή, ενώ αντίθετα για την Βουλή το έξοδο είναι περιορισμένο.
Ο πρωθυπουργός θεωρεί πάλι ότι είναι ζήτημα παραδείγματος προς την κοινωνία και ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να δείξει διαφορετικό ήθος.
Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ο πρωθυπουργός επανέλαβε για τρίτη φορά την προτροπή του ενώ οι συνεργάτες του δεν έκρυβαν την δυσφορία του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης