Τελευταία Νέα
Πολιτική

Faymann (Αυστρία): Κάποιοι περιμένουν να αποτύχει η Ελλάδα για να αποδείξουν ότι η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος

Faymann (Αυστρία): Κάποιοι περιμένουν να αποτύχει η Ελλάδα για να αποδείξουν ότι η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος
Αυστηρή προειδοποίηση του Αυστριακού Καγκελάριου
Αισιόδοξος ότι οι εταίροι θα υποστηρίξουν την Ελλάδα εμφανίστηκε ο καγκελάριος της Αυστρίας, W. Faymann, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Παράλληλα ο αυστριακός πολιτικός προειδοποίησε «να μην περιμένουν κάποιοι να αποτύχει για να μπορούν να αποδείξουν ότι η εκλογή της ελληνικής αριστερής κυβέρνησης ήταν λάθος».
Σχολιάζοντας τη «μίνι Σύνοδο Κορυφής» στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο αυστριακός καγκελάριος επισήμανε ότι, κατά την άποψή του, αυτή είχε περισσότερο ψυχολογική επίδραση για μια και πάλι προσέγγιση των δύο πλευρών και ο ίδιος δεν μπορεί να εξάγει περισσότερα συμπεράσματα από το αποτέλεσμα.
Το πώς θα έχει ο κατάλογος μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να καταθέσει η Ελλάδα, δεν αποσαφηνίστηκε ακόμη στη διάρκεια της νύχτας από την Πέμπτη προς την Παρασκευή, σημείωσε ο κ. Faymann, προσθέτοντας ότι σε «μια πολιτική συζήτηση μπορεί κανείς να θέτει σε λειτουργία τη μηχανή, ώστε να προσεγγίσει και πάλι ο ένας τον άλλο».
Τέλος ο καγκελάριος παρατήρησε ότι χρειάζεται κινητικότητα και από τις δύο πλευρές, καθώς ένας μόνος του δεν μπορεί να πετύχει μια συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης