Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Εάν ο Βαρουφάκης εννοεί ρήξη με τους εταίρους, είναι μόνος του

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Εάν ο Βαρουφάκης εννοεί ρήξη με τους εταίρους, είναι μόνος του
Ελάχιστοι Έλληνες θα ακολουθήσουν μια πολιτική σύγκρουσης με την Ευρώπη τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Στην φράση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, ο οποίος σε στιχομυθία του με κάτοικο της Κρήτης ζήτησε η στήριξη των πολιτών προς την κυβέρνηση να συνεχιστεί και μετά τη ρήξη αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε δηλώσεις του ο κ.Θεοδωράκης εξέφρασε την ελπίδα ο Γ. Βαρουφάκης «να μην έχει προσχωρήσει σε αυτή τη μικρή παρέα των ανόητων της πολιτικής που θεωρούν ότι μπορεί η χώρα να έχει μέλλον έξω από την Ευρώπη».
«Αν ο κ. Βαρουφάκης λέει ακολουθήστε μας στην ρήξη με τα συμφέροντα, με τις συντεχνίες με το παλιό σύστημα για να αλλάξουμε τη χώρα εμείς είμαστε μαζί του.
Αν εννοεί ακολουθήστε μας στη ρήξη με τους εταίρους μας είναι μόνος του. Κυριολεκτικά μόνος του» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης.
«Ελάχιστοι Έλληνες θα ακολουθήσουν μια τέτοια πολιτική, μια πολιτική σύγκρουσης με την Ευρώπη, μια πολιτική σύγκρουσης με τους ανθρώπους που μέχρι τώρα μας ενισχύουν» είπε ο κ.Θεοδωράκης, επαναλαμβάνοντας ότι για το κόμμα του είναι ξεκάθαρο ότι «η Ελλάδα δεν έχει μέλλον έξω απ την Ευρώπη και οι μάχες που πρέπει να δίνουμε είναι για μια πιο δίκαιη Ευρώπη, για μια άλλη Ευρώπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης