Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα – Ανοιχτά όλα τα μέτωπα

tags :
Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα – Ανοιχτά όλα τα μέτωπα
Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του πρωθυπουργού στην εσωκομματική κριτική
Συνεδριάζει σήμερα υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
Η συνεδρίαση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, κυρίως για τη στάση που θα τηρήσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθεί στο εσωτερικό του κόμματος του, ιδιαίτερα ύστερα από το ταξίδι στο Βερολίνο και τη στροφή προς τον πολιτικό ρεαλισμό και στον απόηχο της νέας λίστας με μέτρα που απέστειλε ο Υπ. Οικονομικών προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές και να αποδεσμευτούν χρήματα και δόσεις για την Ελλάδα.
Παράλληλα απαντήσεις αναμένεται να δοθούν σε μια σειρά από εξίσου κρίσιμα ζητήματα, όπως για παράδειγμα το ταξίδι του Δραγασάκη στη Κίνα και το τι θα συμβεί με την πώληση του λιμανιού του Πειραιά, για τις σχέσεις με τη Ρωσία με αφορμή και την επικείμενη επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μόσχα, οι δηλώσεις Καμμένου για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τις ΗΠΑ, η πρόταση για εξεταστική επιτροπή, κα.
Και όλα αυτά την ώρα που οι εσωκομματικές αντιδράσεις φουντώνουν και ολοένα και περισσότερα στελέχη και υπουργοί της κυβέρνησης κινούνται σε διαφορετική γραμμή από αυτή του Μεγάρου Μαξίμου.
Υπό αυτές τις συνθήκες, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν ο κ.Τσίπρας θα αποφασίσει να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα ή να θέσει διλήμματα που θα επιχειρούν να βάλουν τέλος στην πολυφωνία που καταγράφεται στο εσωτερικό του κόμματος και της κυβέρνησης του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης