Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ζητά την αποπομπή Κατρούγκαλου – Συζητείται το ν/σ για τις επαναπροσλήψεις

tags :
ΝΔ: Ζητά την αποπομπή Κατρούγκαλου – Συζητείται το ν/σ για τις επαναπροσλήψεις
Για σύγκρουση συμφερόντων έκαναν λόγο και το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι
Την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλου ζήτησε η ΝΔ κατά τη συζήτηση στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής του νομοσχεδίου για τις επαναπροσλήψεις απολυμένων.
Ο Γ. Πλακιωτάκης, γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ υποστήριξε ότι οι απαντήσεις του κ. Κατρούγκαλου «για την προφανή σύγκρουση συμφέροντος στο πρόσωπό του, η οποία προκύπτει από τις πρόσφατες αποκαλύψεις, ήταν για ακόμη μια φορά ανεπαρκέστατες».
«Την τελική ευθύνη για την παραμονή του κ. Κατρούγκαλου στην κυβέρνηση την έχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος συνεχίζει και τον καλύπτει» σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας σε ειρωνικό τόνο ότι «η νέα ηθική της κυβερνώσας Αριστεράς διέπεται από την εξαργύρωση γραμματίων που συνήφθησαν πριν από τις εκλογές και μάλιστα με προμήθεια 12%».
«Όπως διδάσκουν τα 12 Ευαγγέλια, τα αργύρια εύκολα καταλύουν και εξαγοράζουν συνειδήσεις...» είπε ο κ.Πλακιωτάκης.
Ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων για τον κ.Κατρούγκαλο έθεσαν το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε την «καταφανή σύγκρουση συμφερόντων» και εξήγησε ότι η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει εφόσον  η κυβέρνηση επιμείνει στο να στηρίξει το νομοσχέδιο ο κ. Κατρούγκαλος.
Πάντως ο υπουργός Εσωτερικών, Ν. Βούτσης υποστήριξε πλήρως τον κ.Κατρούγκαλο, τονίζοντας ότι απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης