Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Μειώνεται η απόσταση από τους δανειστές - Έκτακτη λύση η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

tags :
Σβίγκου (ΣΥΡΙΖΑ): Μειώνεται η απόσταση από τους δανειστές - Έκτακτη λύση η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
Έκτακτη λύση η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου υποστήριξε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου είναι μία έκτακτη λύση. Δεν υπήρχε κάποιο νομοσχέδιο για να έρθει ως τροπολογία στη Βουλή και να περάσει το θέμα των αποθεματικών των ΟΤΑ.
Ήταν μία πολιτικά επιβεβλημένη απόφαση ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.
Σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, υποστήριξε ότι «με την τελευταία του παρέμβαση ήταν αρκετά κατατοπιστικός», ενώ η ίδια ξεκαθάρισε πως «μπορεί αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε σε ένα πλαίσιο οικονομικής στενότητας, ωστόσο αυτή η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί πλήρως σε όλες τις υποχρεώσεις της».
Η Ράνια Σβίγκου έσπευσε να καυτηριάσει τη στάση της ΝΔ η οποία «έλεγε ότι χρεοκοπούμε από τις 26 Ιανουαρίου». Μάλιστα η Ρ. Σβίγκου τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο εκβιασμός των δανειστών έχει στόχο να υποχωρήσουμε και στα εργασιακά και στις συντάξεις αλλά αν υποχωρήσουμε αυτή η κυβέρνηση δεν θα έχει κανένα νόημα».
H εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι μειώνεται η απόσταση από τους δανειστές, σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε σε αυτά που έχουμε πει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης