Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση κάνει τιτάνια προσπάθεια για αμοιβαία επωφελή λύση

tags :
Λεουτσάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση κάνει τιτάνια προσπάθεια για αμοιβαία επωφελή λύση
Οι εταίροι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην χώρα με τη ρευστότητα τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη ότι η κυβέρνηση καταβάλλει μια τιτάνια προσπάθεια για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας επωφελούς λύσης εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Λεουτσάκος.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεουτσάκος τόνισε πως οι εταίροι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην χώρα που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότηση.
Όπως είπε, στην χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, ζητώντας πραγματική ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις.
Ερωτηθείς τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, ο κ.Λεουτσάκος είπε πως «η κυβέρνηση δεν θα εκβιαστεί» και πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τον ελληνικό λαό».
«Ο ελληνικός λαός μπορεί να ζήσει χωρίς την χρηματοδότηση της τρόικας με ότι αυτό σημαίνει» είπε ο κ.Λεουτσάκος, υπογραμμίζοντας ότι «και με τη δραχμή υπήρχε ζωή στην Ελλάδα».
«Η κυβέρνηση δεν συζητά υποταγή στους εταίρους.
Η εντολή του ελληνικού λαού προς την κυβέρνηση είναι να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια και να αναζητηθεί λύση εντός της ευρωζώνης» είπε ο κ.Λεουτσάκος, τονίζοντας ότι η εντολή που έχει η κυβέρνηση αρκεί για όλα προκειμένου να μην υπάρχουν μνημόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης