Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποκάλυψη βόμβα από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» - Αναπληρωτής υπουργός μετέφερε στο εξωτερικό 80.000 ευρώ

Αποκάλυψη βόμβα από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» - Αναπληρωτής υπουργός μετέφερε στο εξωτερικό 80.000 ευρώ
Τι απαντούν πηγές του Μαξίμου
Ζήτημα ηθικής τάξης εγείρεται για τη νέα κυβέρνηση κατόπιν δημοσιεύματος της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», το οποίο αποκαλύπτει πως αναπληρωτής υπουργός μετέφερε στο εξωτερικό 80.000 ευρώ!
Ειδικότερα, η εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας, δίχως να κατονομάζει τον αναπληρωτή υπουργό, επισημαίνει πως «κυβερνητικό στέλεχος πρώτης γραμμής έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού ποσόν ύψους περίπου ογδόντα χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή της η "Θ" πρόκειται για μεταφορά χρημάτων τα οποία έγιναν μέσα στο Μάρτιο, δηλαδή περίπου δυο μήνες από την ανάληψη των κυβερνητικών καθηκόντων από το εν λόγω στέλεχος».
Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, «η μεταφορά των χρημάτων δεν έγινε τμηματικά, αλλά με μια μόνη συναλλαγή. Σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει η ΄Θ΄ το ποσόν μεταφέρθηκε από υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank σε τραπεζικό ίδρυμα στο Λουξεμβούργο. Τα ρήματα ανήκουν σε αναπληρωτή υπουργό ο οποίος έχει άμεση εμπλοκή στην υπόθεση της διαπραγμάτευσης».





Στο παραπάνω δημοσίευμα, πηγές του Μαξίμου απαντούν πως «περιμένουμε από την εφημερίδα Θεσσαλονίκη στην αυριανή της έκδοση, στην ίδια σελίδα, να αναφέρει το όνομα του Αναπληρωτή Υπουργού, το ποσό και τα στοιχεία του λογαριασμού. Αν δεν το πράξει τότε θα μιλάμε για πρακτική που ξεπερνάει τα όρια της χυδαίας προβοκάτσιας. Ας το πράξει αυτό για να υπάρξει και η ανάλογη απάντηση»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης