Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (Ν.Δ.): Μόνη λύση να υπάρξει συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους

Δένδιας (Ν.Δ.): Μόνη λύση να υπάρξει συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους
Τις χώρες τις καταστρέφουν ή τις σώζουν οι πολίτες τους, όχι οι πολιτικοί, ανέφερε ο βουλευτής της Ν.Δ.
Μόνη λύση είναι να υπάρξει συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους μας, υπογράμμισε ο βουλευτής της Ν.Δ. σε δηλώσεις τους σχετικά με τις κρίσιμες ώρες που περνά η χώρα.
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «τις χώρες τις καταστρέφουν ή τις σώζουν οι πολίτες τους, όχι οι πολιτικοί, οι πολιτικοί δεν παίρνουν κάποια Θεία Εντολή».
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει τα εσωκομματικά της Ν.Δ. σημείωσε ότι ο ίδιος έχει πει τις απόψεις του στα όργανα, διερωτώμενος «αν έχουμε τη δυνατότητα τα πούμε τι έφταιξε για την ήττα».
«Η κοινωνία μάς απορρίπτει γιατί δεν της έχουμε πει τι έφταιξε και οδηγηθήκαμε στην ήττα», επισήμανε και διερωτήθηκε αν «έχουμε δυνατότητα ανοιχτής συζήτησης για το πώς φτάσανε τα πράγματα εκεί που φτάσανε. Σε ποιο βαθμό η ελληνική κοινωνία μάς προτιμά ως εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση καταστροφής;».
«Η Ν.Δ. πρέπει να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τότε πρέπει να βρούμε το τρόπο που την εκφράζει» κατέληξε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης