Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αποκλείω εκλογές χωρίς συμφωνία - Εάν γίνει αυτό θα κερδίσουμε

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αποκλείω εκλογές χωρίς συμφωνία - Εάν γίνει αυτό θα κερδίσουμε
Ή θα υποχωρήσει η κυβέρνηση από τις «κόκκινες γραμμές» της ή θα έχουμε πιστωτικό γεγονός τόνισε ο κ. Γεωργιάδης
Πιθανό θεωρεί το ενδεχόμενο η Ελλάδα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές εντός των επόμενων μηνών ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές χωρίς συμφωνία.
«Εγώ δυστυχώς δεν αποκλείω τις εκλογές.
Και το χθεσινό στη Βουλή με τις 23 τροπολογίες εκλογές μυρίζει αλλά εγώ πιστεύω ότι θα πάει σε εκλογές χωρίς συμφωνία» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
«Έτσι και μας πάει σε εκλογές ο Τσίπρας χωρίς συμφωνία η ΝΔ θα τις κερδίσει τις εκλογές.
 Έτσι και μας πάει σε εκλογές με συμφωνία αυτό το οποίο θα γίνει είναι να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης και οι υπόλοιποι θα κατεβούν με δικό τους κόμμα και θα πάρει κανένα δεκάρικο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης.
Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις ο βουλευτής της ΝΔ απηύθυνε προειδοποίηση προς την κυβέρνηση ότι «εάν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ θα είμαστε το πρώτο θέμα παγκοσμίως ότι δεν πληρώσαμε».
«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, ή θα υποχωρήσει η κυβέρνηση από αυτά που ονοματίζει ως κόκκινες γραμμές της ή η Ελλάδα μέσα στο Μάιο θα έχει πιστωτικό γεγονός,.
Ένα από τα δυο θα συμβεί.
Η Ευρώπη να αλλάξει θέση αποκλείεται» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «ζητά από τον Τσίπρα ακριβώς τα ίδια που ζήταγε από το Σαμαρά, από το Σαμαρά ζητούσε τα ίδια που ζητούσε από τον Παπαδήμο, από τον Παπαδήμο τα ίδια που ζητούε από τον Γ. Παπανδρέου».
«Οι άνθρωποι ζητάνε τα ίδια.
Η διαφορά είναι ότι λόγω αυτών των τεσσάρων μηνών της αδράνειας έχουν τόσο πολύ επιδεινωθεί τα οικονομικά μας μεγέθη που και τώρα να πει ο Τσίπρας ότι υπογράφει το mail Χαρδούβελη αυτό πια δεν αρκεί για να κλείσει η συμφωνία» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης