Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πανούσης: Να θυσιαστούν οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και όχι ο λαός

Πανούσης: Να θυσιαστούν οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και όχι ο λαός
Ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται σε υποχωρήσεις που καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό 
Την πεποίθηση ότι εάν το δίλημμα είναι οι εξαγγελίες ή οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και από την άλλη μεριά ο λαός, θα πρέπει να θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς» εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.
«Εαν το δίλημμα είναι οι εξαγγελίες ή οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και από την άλλη μεριά ο λαός, θα θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς, δεν θα θυσιαστεί ο λαός, είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Βήμα FM.
Ωστόσο όπως επισήμανε «προφανώς δεν μιλάμε για υποχωρήσεις που καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό ή καταστρέφουν τη δημοκρατία».
«Μιλάμε για έντιμο συμβιβασμό, για άλλους επώδυνο, για άλλους με άλλο χαρακτηρισμό. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο λαός θέλει μια έντιμη διαπραγμάτευση, θέλει όμως και μια πολύ σοβαρή διακυβέρνηση» διευκρίνισε.
Όσο αφορά την κριτική που δέχεται από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «εδώ προκύπτει ένα ζήτημα από την πρώτη μέρα. Δηλαδή, η αμφισβήτησή μου, όχι των πράξεών μου. Ότι ο Γιάννης Πανούσης πρέπει να φύγει, διότι δεν είναι αριστερός, δεν τον θέλουμε, δεν τον κάνουμε… «Τι τον θες, ρε πρωθυπουργέ;», και όλα αυτά. Κάποια στιγμή, πρέπει να προστατεύσεις την αξιοπρέπεια και την επιστημοσύνη σου, αλλά εν πάση περιπτώσει… Τι θέλουν; Να αφοπλίσω όλη την Αστυνομία;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης