Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η διαπραγμάτευση με τους πιστωτές στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Η διαπραγμάτευση με τους πιστωτές στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλ. Μητρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε υπέρμαχος του δημοψηφίσματος
(upd3) Η διαπραγμάτευση με τους πιστωτές βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος παρέστη ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, εμφανίστηκε υπέρμαχος του δημοψηφίσματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bankingnews, η συνεδρίαση κατέληξε στην ίδια απόφαση , όπως αυτή είχε διατυπωθεί στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την προηγούμενη Τρίτη, η οποία ανέφερε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στις κόκκινες γραμμές.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:


Η διαπραγμάτευση με τους πιστωτές βρίσκεται στο μικροσκόπιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,  μαζί με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Τη σχετική ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της διαπραγμάτευσης αναμένεται να κάνει στη συνεδρίαση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ο οποίος νωρίτερα συμμετείχε στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στην Πολιτική Γραμματεία θα παραστεί ο Αλέξης Μητρόπουλος, ως μέλος του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ.  Μητρόπουλος αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει σε εισήγηση και δήλωση, με την οποία θα ζητά την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς τάσσονται κατά οποιαδήποτε σεναρίου εκλογών αν η συμφωνία δεν βρίσκεται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολή που έχει λάβει η κυβέρνηση στις πρόσφατες εκλογές.

Δ.Α.

(Πρώτη ενημέρωση 18:20, Κυριακή 10 Μαίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης