Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Η χώρα οδεύει προς τη χρεοκοπία, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές

Κ. Μητσοτάκης: Η χώρα οδεύει προς τη χρεοκοπία, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές
Η χώρα δεν χρήζει δημοψηφίσματος, αλλά άμεσης επίτευξης συμφωνίας
Την επιτακτική ανάγκη για θετικό μήνυμα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον «Αθήνα 9.84».
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως η ολιγωρία της κυβέρνησης έχει άμεσες επώδυνες επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση του δημοσιονομικού κενού και την επιβολή νέων δυσμενών μέτρων για τους πολίτες, όπως η μέθοδος των φοροεπιδρομών.
Επιπροσθέτως, δήλωσε πως εάν υπάρξει τελικά συμφωνία, τότε αυτή θα τεθεί σε διαφορετικά πλαίσια από αυτή που θα μπορούσε να επιτευχθεί.
Επιπλέον, υπογράμμισε πως η αριστερή κυβέρνηση του Σύριζα έχει αναγκαστεί να χαλαρώσει τις «κόκκινες γραμμές» που η ίδια είχε εκ των προτέρων θέσει, λόγω του ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.
Καταληκτικά, κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή και τόνισε πως η παράταξη που υπηρετεί σαφώς πρέπει να αναδιαμορφωθεί πλήρως σε επίπεδο οργάνωσης και εφαρμοσμένης πολιτικής, αλλά στέκεται υπεύθυνα και σοβαρά απέναντι στις συνεχιζόμενες προκλήσεις των δανειστών προς τη χώρα μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης