Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαπαβίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η εντολή που έχουμε λάβει δεν είναι μόνο παραμονή στο ευρώ – Ανοιχτή η προοπτική ρήξης

Λαπαβίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η εντολή που έχουμε λάβει δεν είναι μόνο παραμονή στο ευρώ – Ανοιχτή η προοπτική ρήξης
Αν υπάρξει μια σκληρή συμφωνία δημιουργείται ζήτημα Δημοκρατίας τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η δημοκρατική εντολή που έχει λάβει η κυβέρνηση δεν είναι μόνο η παραμονή στο ευρώ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Λαπαβίτσας.
Σε δηλώσεις του στο Star και κατόπιν της έντονης κριτικής που ασκήθηκε στην κυβέρνηση από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για υπαναχώρηση από τις προγραμματικές δεσμεύσεις της, ο κ.Λαπαβίτσας πρότεινε εκ νέου να μην φύγει από το τραπέζι και το σενάριο της ρήξης με τους εταίρους.
«Αν υπάρξει μια σκληρή συμφωνία δημιουργείται ζήτημα δημοκρατίας.
Η δημοκρατική εντολή που έχουμε λάβει δεν είναι μόνο παραμείνουμε στο ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει μια τέτοια συμφωνία ο κ. Λαπαβίτσας απάντησε ότι «η εντολή που λάβαμε ήταν να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας».
«Είναι δυνατόν εμείς να πούμε ότι το πρόγραμμα μας ήταν κουβέντες και τώρα να κάνουμε κάτι άλλο;» διερωτήθηκε ο κ.Λαπαβίτσας, αναφέροντας πως η προοπτική της ρήξης πρέπει να υπάρχει στο τραπέζι.
«Νομίζω ότι υπάρχει στο τραπέζι γιατί αυτά που μας ζητούν οι άλλοι είναι πράγματα πολύ δύσκολα» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι στόχος των δανειστών είναι η επιστροφή στην κατάσταση της προηγούμενης πενταετίας, η οποία όμως – όπως είπε - έληξε στις εκλογές του Ιανουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης