Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Λανθασμένη η επιλογή Τσίπρα για την Κωνσταντοπούλου - Απροετοίμαστος ο Βαρουφάκης

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Λανθασμένη η επιλογή Τσίπρα για την Κωνσταντοπούλου - Απροετοίμαστος ο Βαρουφάκης
Η πρόεδρος της Βουλής έχει προσωπική ατζέντα και σαμποτάρει την κυβέρνηση
Λανθασμένη επιλογή χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να προτείνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Θεοδωράκης δεν δίστασε να επισημάνει πως η βουλή δεν δουλεύει, με το πρόβλημά της να είναι η ίδια η πρόεδρός της.
«Είπα στον πρωθυπουργό τότε να μην βάλει ένα διχαστικό πρόσωπο και μου είπε ο κ. Τσίπρας ότι (η Ζωή Κωνσταντοπούλου) έχει αλλάξει», εξήγησε ο κ. Θεοδωράκης και συμπλήρωσε ότι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μικρότεροι από εκείνους που κάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζοντας, κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι έχει προσωπική ατζέντα και σαμποτάρει την κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, ο κ. Θεοδωράκης τον κατηγόρησε ότι κατέγραφε τη συνάντησή του με τους ομολόγους του, επειδή μαζεύει υλικό για να γράψει βιβλίο.
«Δεν χτίζεις συμφωνίες αν μαγνητοφωνείς τους συναδέλφους σου στο Eurogroup», επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης, ενώ καταλόγισε στον κ. Βαρουφάκη ότι ήταν απροετοίμαστος, κάτι που όπως είπε αποδείχθηκε με τον ΦΠΑ.
«Πρέπει να υπάρχουν δύο συντελεστές για τον ΦΠΑ», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης