Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε με την Angela Merkel για το ποδόσφαιρο

Όταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε με την Angela Merkel για το ποδόσφαιρο
Τι αποκάλυψε ο Ευ. Τσακαλώτος στην συνομιλία που είχε με την Merkel
Το διάλογο που είχε με την A. Merkel αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας σε πηγαδάκι στο περιθώριο της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όταν μιλούσαμε στην τριμερή συνάντηση στη Λετονία κάποια στιγμή απευθυνόμενος στην Angela Merkel  άρχισα να της μιλάω για το πόσο σημαντικές είναι οι αλλαγές στη φορολογική μεταρρύθμιση, για την οποία και εσείς συμφωνείτε και εμείς τη θέλουμε πολύ», είπε ο Τσακαλώτος εκφράζοντας το παράπονό του στη Γερμανίδα καγκελάριο πως «στα Brussels Group δεν μας αφήνουν οι εκπρόσωποι των τριών θεσμών να αναλύσουμε το σχέδιό μας για όλα όσα πρέπει να γίνουνε στο ζήτημα της φορολογίας».
Με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να υπαινίσσεται στην Angela Merkel  πως στα Brussels Group συχνά δεν υπάρχει διάθεση να ακουστούν οι ελληνικές προτάσεις, πρόσθεσε χαμογελώντας και απευθυνόμενος και πάλι στην Angela Merkel  πως «είναι σαν να παίζει μια δική σας γερμανική ομάδα με την Barcelona, αλλά να μην αφήνετε να παίξει ο Lionel Messi και ο Neymar».
Η A. Merkel χαμογέλασε και κοιτώντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο του είπε « και ο άλλος, πως τον λένε τον άλλο, έχουν ακόμη έναν καλό, αλλά δεν τον θυμάμαι».
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της απάντησε εκ νέου «και ο Suarez, αυτόν θα εννοείς, τον Suarez που είναι πολύ καλός», με την A. Merkel να χαμογελά και να λέει «ναι αυτός, ξεχνούσα το όνομά  του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης