Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Ναι» Γεωργιάδη (ΝΔ) σε μία συμφωνία με ιδιωτικοποιήσεις, άνοιγμα επαγγελμάτων και μείωση του χρέους

«Ναι» Γεωργιάδη (ΝΔ) σε μία συμφωνία με ιδιωτικοποιήσεις, άνοιγμα επαγγελμάτων και μείωση του χρέους
"Όταν τη δούμε με το καλό, θα μπορούμε να τοποθετηθούμε"
Την πρόθεση να ψηφίσει μία συμφωνία, στα πρότυπα των χθεσινών διαρροών, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ειδικότερα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Βήμα FM», υποστήριξε «να δούμε τη συμφωνία με το καλό… Όταν τη δούμε με το καλό, θα μπορούμε να τοποθετηθούμε».
Όπως υπέθεσε, αν έχει απόσβεση του νόμου Κατρούγκαλου, είναι ένα θέμα θετικό, αν έχει ιδιωτικοποιήσεις μαζικές, εγώ είμαι υπέρ.
«Αυτή τη συμφωνία που ακούω από χθες, εγώ μια χαρά την ψηφίζω, πολύ μου αρέσει. Να έχει ιδιωτικοποιήσεις, να έχει άνοιγμα επαγγελμάτων, να έχει μείωση του χρέους, μια χαρά είναι αυτά. Εδώ ψηφίζω τα μνημόνια από το πρώτο, σε αυτό θα κολλήσω; Αυτή που ακούγαμε μέχρι προχθές, είναι να μείνει ο νόμος Κατρούγκαλου και να αυξηθούν οι φόροι. Εγώ αυτό δεν το ψηφίζω» κατέστησε σαφές.
Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως «είμαστε το κόμμα της Ευρώπης και εάν φτάσουμε σε μια τέτοια μέρα που από τη δική μου ψήφο κρίνεται αν θα μείνει η Ελλάδα ή όχι στην Ευρώπη-μιλώ σαν Ν.Δ.-μην έχετε αμφιβολία ότι η Ν.Δ. θα ψηφίσει για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη. Εάν συζητάμε όμως για την έγκριση μιας συμφωνίας πού θα’ ναι του κ. Τσίπρα και θα αφορά τις σχέσεις του κ. Τσίπρα με την Ευρώπη, εκεί βεβαίως η Ν.Δ. μπορεί να δει τι της αρέσει και τι όχι».
«Δεν τους πείραξε η Κατσέλη, η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, δεν τους πειράζει ο Κουρουμπλής υπουργός Υγείας, δεν τους πειράζει ο Ρουμελιώτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ στο πρώτο μνημόνιο… Δεν τους πειράζει ότι κάνανε πρόεδρο στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον τότε εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ στο πρώτο μνημόνιο και τους πειράζει τώρα η Παναρίτη; Εδώ είναι να τρελαθούμε δηλαδή! Αυτή είναι η χώρα των τρελών, δεν εξηγείται διαφορετικά» κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης