Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κορωνάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εργαζόμαστε για συμφωνία στη βάση της λαϊκής εντολής – Εντός Ευρωζώνης, χωρίς λιτότητα

tags :
Κορωνάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εργαζόμαστε για συμφωνία στη βάση της λαϊκής εντολής – Εντός Ευρωζώνης, χωρίς λιτότητα
Λάθος η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, έπρεπε να είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται και επιθυμεί για την επίτευξη μιας συμφωνίας μέσα στα όρια της λαϊκής εντολής που έχει λάβει εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Κορωνάκης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μια συμφωνία που θα κρατά την χώρα εντός της Ευρωζώνης αλλά χωρίς πολιτικές λιτότητας.
Αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ.Κορωνάκης χαρακτήρισε την πρόταση που κατέθεσε στους θεσμούς η Ελλάδα ως τη μόνη ρεαλιστική που βρίσκεται στο τραπέζι, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πρόταση που προέκυψε από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.
«Σε διαφορετική περίπτωση η κυβέρνηση θα προσερχόταν στις διαπραγματεύσεις με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» υπογράμμισε ο κ.Κορωνάκης, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημείωσε πως αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν θα βρεθεί λύση.
Πάντως, ο κ.Κορωνάκης παραδέχθηκε πως έγινε λάθος και στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, καθώς όπως είπε, θα έπρεπε τότε σε αυτήν να έχει εξασφαλιστεί και η χρηματοδοτική ροή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης