Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα γίνει το πιόνι των δανειστών, να της βαράνε νταούλια και να χορεύει

Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα γίνει το πιόνι των δανειστών, να της βαράνε νταούλια και να χορεύει
Αυτή η κυβέρνηση δεν θα εκτελεί εντολές των δανειστών, αποσύροντας νομοσχέδια
Τη δέσμευσή του πως αυτή η κυβέρνηση δεν θα εκτελεί εντολές των δανειστών, αποσύροντας νομοσχέδια, μετέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Κοζάνη.
"Να εκτελούμε εντολές των δανειστών, να αποσύρουμε νομοσχέδια, όπως έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Αυτό δεν θα γίνει", δήλωσε χαρακτηριστικά.
"Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στις διαπραγματεύσεις, κάναμε υποχωρήσεις, μέσα στο πλαίσιο της λογικής, δύσκολες υποχωρήσεις, καταθέσαμε μια ελληνική πρόταση η οποία κινείται στα όρια της λαϊκής εντολής και ήταν και η τελευταία μας λέξη", τόνισε ο υπουργός, ενώ απευθυνόμενος στους δανειστές, επισήμανε ότι αν θέλουν να έχουν στην Ελλάδα κάποια πιόνια που θα τους βαράνε τα νταούλια και θα χορεύουν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει εντολή από τον ελληνικό λαό να παίξει αυτόν τον ρόλο και δεν θα τον παίξει.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά αν προκύψει "εμείς εδώ είμαστε".
Κάλεσε, μάλιστα, όσους λένε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη δεδηλωμένη, να θέσουν ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης