Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας καταστρέψει την Ελλάδα θα τον κλείσουμε φυλακή

Αδ. Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας καταστρέψει την Ελλάδα θα τον κλείσουμε φυλακή
Εάν η Ελλάδα καταστραφεί, εάν δηλαδή γίνει default, κλείσουν οι τράπεζες, γίνουν όλα αυτά που προειδοποιούν οι ξένοι, δεν θα έχει ο κ. Τσίπρας μόνο πολιτικές ευθύνες, θα έχει και ποινικές ευθύνες. 
Εάν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οδηγήσει την Ελλάδα στην καταστροφή τότε θα έχει ποινικές ευθύνες, δήλωσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Εάν η Ελλάδα καταστραφεί, εάν δηλαδή γίνει default, κλείσουν οι τράπεζες, γίνουν όλα αυτά που προειδοποιούν οι ξένοι, δεν θα έχει ο κ. Τσίπρας μόνο πολιτικές ευθύνες, θα έχει και ποινικές ευθύνες.
Θα τους κλείσουμε φυλακή εάν πάνε την Ελλάδα στην καταστροφή.
Εσείς τι νομίζετε ότι εννοούμε;
Εννοείτε ότι θα πάνε την οικογένεια μου στην καταστροφή και θα τους κοιτάμε και θα λέμε "δεν πειράζει παιδιά αποτύχατε";
Εάν πάνε την Ελλάδα στην καταστροφή θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες», σημείωσε, μιλώντας στα «Παραπολιτικά fm».
«Ο κ. Τσίπρας έχει βάλει υπογραφή στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου ο ίδιος και ο κ. Βαρουφάκης ο ίδιος χωρίς να έχουνε περάσει από την Βουλή. Δεν έχουν καν την άδεια της Βουλής.
Έχουν προσωπικά ο κ. Τσίπρας και προσωπικά ο κ. Βαρουφάκης όλη την ευθύνη για ότι συμβεί. Του εύχομαι να βρει την πολιτική δύναμη να μας οδηγήσει στην λύση.
Ειλικρινά το λέω, αλλά δεν θέλω να νομίζει κανείς στην Ελλάδα ότι θα καταστραφεί η Ελλάδα και θα κοιτάμε.
Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης