Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η Ελλάδα τώρα δεν έχει την πολυτέλεια για εκλογές – Ο Τσίπρας έχει την ευθύνη της εθνικής συνεννόησης

Γεωργιάδης (ΝΔ): Η Ελλάδα τώρα δεν έχει την πολυτέλεια για εκλογές – Ο Τσίπρας έχει την  ευθύνη της εθνικής συνεννόησης
"H ΝΔ δεν είναι ανεύθυνο κόμμα"
Λανθασμένη χαρακτήρισε την εκτίμηση του κυβερνητικού στρατοπέδου πως οι ευρωπαίοι θα κάνουν στο τέλος πίσω, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1"  σημείωσε ότι ο κ. Σαμαράς μέσα σε δύο βδομάδες θα καταθέσει πολύ καλύτερη πρόταση από αυτή της κυβέρνησης που μας πάει στη χρεοκοπία, στην περίπτωση που κληθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το parapolitika.gr.
Ο ίδιος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη της εθνικής συνεννόησης κι αυτός πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο για να καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπως είπε, "αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει δεν θα γράψει η ιστορία χρεοκόπησε επί Σαμαρά, θα γράψει χρεοκόπησε επί Τσίπρα.
Αυτός που έχει την ευθύνη λοιπόν είναι αυτός που πρέπει να επιδιώξει την εθνική συνεννόηση".
Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν παίρνει ο κ. Σαμαράς την πρωτοβουλία να πάρει  τηλέφωνο τον πρωθυπουργό, είπε  "δεν έχουμε διάθεση να κάνουμε τις δημόσιες σχέσεις του Τσίπρα".
Περαιτέρω, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προεκλογικά του ψέματα", ενώ τόνισε πως είναι λανθασμένη η εκτίμηση του κυβερνητικού στρατοπέδου πως οι Ευρωπαίοι θα κάνουν στο τέλος πίσω και παρέπεμψε σε ένα άρθρο του δικτύου Bloomberg με τίτλο "Πως σε 6 μήνες καταστρέφεται μια χώρα".
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης, για την περίπτωση χρεοκοπίας και τι θα γίνει στη χώρα, ανέφερε ότι φίλος του στην Ουκρανία του είπε ότι στην χρεοκοπία κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες...
Πάντως, εκτίμησε πως στην περίπτωση που η χώρα πάει σε εκλογές, οι τράπεζες θα κλείσουν και την ίδια ώρα θα υπάρχουν λεηλασίες στους δρόμους! Και συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά ότι "μόλις πει κάποιος την λέξη "εκλογές" αναγκαστικά, ο κ. Ντράγκι θα κλείσει τον διακόπτη ενώ συμπέρανε ότι η ΝΔ δεν είναι ανεύθυνο κόμμα."Δεν βάζουμε την αγάπη μας για την εξουσία πάνω από την αγάπη μας για την Ελλάδα, η Ελλάδα προηγείται. Η Ελλάδα τώρα δεν έχει την πολυτέλεια για εκλογές" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε, "μόλις πει κάποιος την λέξη «εκλογές» αναγκαστικά, ο κ. Ντράγκι θα κλείσει τον διακόπτη».
Κατά τον ίδιο, η ΝΔ δεν είναι ανεύθυνο κόμμα.
Σημείωσε χαρακτηριστικά "δεν βάζουμε την αγάπη μας για την εξουσία πάνω από την αγάπη μας για την Ελλάδα, η Ελλάδα προηγείται.
Η Ελλάδα τώρα δεν έχει την πολυτέλεια για εκλογές".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης