Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας τον έχει γραμμένο τον Καμμένο - Πολιτικός απατεώνας η κυβέρνηση...

Γεωργιάδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας τον έχει γραμμένο τον Καμμένο - Πολιτικός απατεώνας η κυβέρνηση...
Εφόσον ψηφίζεται σήμερα το ν/σ για την ιθαγένεια που είναι κόκκινη γραμμή των ΑΝΕΛ τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει γραμμένο τον Πάνο Καμμένο, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή, ο κ.Γεωργιάδης υπογράμμισε μιλώντας στο Mega, πως «αν είναι κόκκινη γραμμή των ΑΝ.ΕΛ. η ιθαγένεια και ο Τσίπρας το πηγαίνει στη Βουλή, πάει να πει ότι τον έχει γραμμένο ο Τσίπρας τον Καμμένο».
Ο κ.Γεωργιάδης έβαλε με ιδιαίτερη δριμύτητα κατά της κυβέρνησης και ιδιαίτερα κατά των ΑΝΕΛ, καθώς όπως είπε, δεν αντιδρούν στη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ το 2015 και το 2016.
«Έλεγαν ότι την επομένη των εκλογών, στις 26 Ιανουαρίου, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, και τώρα συναινούν στη διατήρησή του.
Η κυβερνητική πρόταση στους δανειστές περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα έσοδα από το φόρο και για το 2016» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ «πολιτικούς απατεώνες».
Ο χαρακτηρισμός «πολιτικοί απατεώνες» προκάλεσε την «έκρηξη» της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία τον απείλησε με αγωγή, αν και υπογράμμισε πως το κόμμα της δε μετέχει στη διαπραγμάτευση.
«Απλώς ενημερώνεται ο Πάνος Καμμένος από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς.
Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το τι θα κάνουμε» είπε η κα.Χρυσοβελώνη.
«Όσο μιλάει ο κ. Γεωργιάδης ενισχύεται το λαϊκό κίνημα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, τονίζοντας ότι «η μεγάλη απάτη ήταν αυτή καθεαυτή η πολιτική των μνημονιακών  δυνάμεων.
Μεγαλύτερη απάτη, παίξανε τον ρόλο του νεκροθάφτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης