Τελευταία Νέα
Πολιτική

Zimmer ( Ευρωπαϊκή Αριστερά): Οι άκαρδες ιδεολογίες του Eurogroup καταπάτησαν τη δημοκρατία στην Ευρώπη

Zimmer ( Ευρωπαϊκή Αριστερά): Οι άκαρδες ιδεολογίες του Eurogroup καταπάτησαν τη δημοκρατία στην Ευρώπη
Οι ευρωαπίοι προτιμούν να δουν την μοναδική αριστερή κυβέρνηση στην Ε.Ε. να αποτυγχάνει, και βάζουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε κίνδυνο

Σκληρή κριτική στους υπουργούς του Eurogroup ότι καταπατούν την ελευθερία του ελληνικού λαού άσκησε η Πρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Gabriele Zimmer.
Όπως υποστήριξε η γερμανίδα πολιτικός «οι άκαρδες ιδεολογίες του Eurogroup, καταπάτησαν για ακόμη μια φορά τη δημοκρατία στην Ευρώπη. Πρώτα εκβίασαν την δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση για μήνες και τώρα απορρίπτουν την δυνατότητα του ελληνικού λαού να αποφασίσει ο ίδιος για την πρόταση του Eurogroup».
Στις δηλώσεις της σχολιάζει έντονα τις απόψεις και αποφάσεις των υπουργών της Ευρωζώνης να απορρίψουν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης δια στόματος Γιάνη Βαρουφάκη να λάβει παράταση του προγράμματος διάσωσης λέγοντας ότι «δεν θα ήταν πρόβλημα αν οι υπουργοί οικονομικών επέκτειναν το πρόγραμμα για λίγες ακόμη ημέρες. Αλλά δεν θέλησαν να δώσουν στον ελληνικό λαό αυτή την ελευθερία.
Προτιμούν να δουν την μοναδική αριστερή κυβέρνηση στην Ε.Ε. να αποτυγχάνει, και γι' αυτό βάζουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε κίνδυνο. Τώρα οι αρχηγοί της Ε.Ε. πρέπει να βρουν μια λύση της τελευταίας στιγμής. Το μέλλον της Ευρώπης είναι στα χέρια τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης