Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Εάν επικρατήσει το «όχι» οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές – Δεν θα πληρωθούν μισθοί, συντάξεις

Δένδιας (ΝΔ): Εάν επικρατήσει το «όχι» οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές – Δεν θα πληρωθούν μισθοί, συντάξεις
Ζούμε πλέον σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει, η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την άποψη ότι εάν στο δημοψήφισμα επικρατήσει το «όχι», οι τράπεζες θα εξακολουθήσουν να είναι κλειστές και θα χρεοκοπήσουν καθώς και ότι δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Δένδιας υποστήριξε πως «ζούμε πλέον σε μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει, η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη».
«Ο μέσος άνθρωπος θα καταλάβει από τη Δευτέρα τι θα συμβεί εάν αποκοπούμε από την Ευρώπη.
Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα – μεταξύ άλλων - οι τράπεζες θα συνεχίσουν να είναι κλειστές, θα χρεοκοπήσουν, και το δημόσιο δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας, τονίζοντας ότι «το ισχυρό ΝΑΙ είναι η μόνη ελπίδα να ανοίξουν οι τράπεζες, να σωθούν οι καταθέσεις και η χώρα.
«Σε περίπτωση του ΝΑΙ οι εταίροι θα καταλάβουν τα όρια στις πιέσεις που μπορούν να ασκήσουν» είπε ο κ.Δένδιας, αναφέροντας πως «αυτή η κυβέρνηση δεν πρέπει να υπάρχει».
Ερωτηθείς εάν θα ακυρωθεί το δημοψήφισμα, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε πως ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τη λογική του και δεν θα πάει σε δημοψήφισμα.
Όπως είπε, υπήρχε σχέδιο για να οδηγηθεί η χώρα σε αυτό το σημείο ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για μεθόδευση σε βάρος του ελληνικού λαού.
«Είναι απαραίτητο να υπάρξει μια συνολική προσέγγιση απόλυτης εθνικής ευθύνης.
Κινδυνεύουμε να αρχίσει να χτυπά ο ένας τον άλλον» τόνισε ο κ.Δένδιας, υποστηρίζοντας πως τον επόμενο μήνα δεν θα καταβληθούν συντάξεις και μισθοί καθώς το ελληνικό δημόσιο δεν εισπράττει λέγοντας πως θα οδηγηθούμε στο απόλυτο τίποτα.
Τέλος, υπογράμμισε πως εάν ψηφιστεί το ΟΧΙ οι εταίροι δεν θα κάνουν τίποτα, απλά θα μας παρακολουθούν και σε δύο μήνες θα είμαστε στη δραχμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης