Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Με το Όχι ο Τσίπρας θα πάει δυνατός στις Βρυξέλλες – Δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς από την Ευρώπη

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Με το Όχι ο Τσίπρας θα πάει δυνατός στις Βρυξέλλες – Δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς από την Ευρώπη
Είναι λάθος που θέλουν να διχάσουν τον ελληνικό λαό με το δίλημμα που θέτουν οι δανειστές τόνισε ο υπουργός Άμυνας
Την θέση ότι με το «Όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός θα πάει δυνατός και οπλισμένος στις Βρυξέλλες διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
«Αυτό που ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή και είναι και ο λόγος που ψηφίζω όχι στο δημοψήφισμα, είναι  το θέμα του αποκλεισμού της χώρας.
Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία έκπτωση σ’ αυτό τον προϋπολογισμό ούτε να δεχτούμε καμία μείωση στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.
Δεν θα μπορούμε να καλύψουμε τις μάχιμες μονάδες στη χώρα.
Αυτό το ξεκαθάρισα με τον πρωθυπουργό.
Δεν υπάρχει στην επιστολή Τσίπρα το θέμα του ΦΠΑ και των μειώσεων στις ένοπλες δυνάμεις», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καμμένος.
«Αυτά θα μπορέσουν να καλυφθούν από ισοδύναμα μέτρα.
Θα μπορούσαν πχ να καλυφθούν από τις δικαστικές αποφάσεις υπέρ της Ελλάδας όπως π.χ. στην περίπτωση της Siemens, που πρέπει να δοθούν αποζημιώσεις στην χώρα.
Ούτε καν ισοδύναμα νομίζω ότι θα χρειαστούν» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφορικά με τον ΦΠΑ στα νησιά  υποστήριξε ότι «ο τουρισμός είναι ένα ανταγωνιστικό προϊόν» και ότι «ο τουρίστας θα επιλέξει τον πιο φθηνό προορισμό».
Όσον αφορά το δημοψήφισμα, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι «με το Όχι ο πρωθυπουργός θα πάει δυνατός και οπλισμένος στις Βρυξέλλες».
«Ακόμα και οι ίδιοι οι δανειστές λένε ότι η προηγούμενη πολιτική τους έχει αποτύχει.
Ουσιαστικά οδηγούμαστε στον γκρεμό, αν αποδεχτούμε την πολιτική τους.
Από την Ευρώπη δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς.
Είναι λάθος που θέλουν να διχάσουν τον ελληνικό λαό με το δίλημμα που θέτουν οι δανειστές» επεσήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Τις τράπεζες τις έκλεισε η ΕΚΤ και όχι η ελληνική κυβέρνηση, γιατί ακριβώς αυτή αποφασίζει για όλες τις τράπεζες.
Αυτό μπορεί να αλλάξει αρκεί να το θέλουν οι λαοί.
Έστειλαν τον κόσμο στα ΑΤΜ για να τον εκφοβίσουν, ενώ δεν υπήρχε λόγος», τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό σχετικά με το δημοψήφισμα.
«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
Η μεγαλύτερη ζημιά που μπορούν να κάνουν είναι να φέρουν τον διχασμό.
Τελείωσε ο εμφύλιος.
Το κυριότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι.
Το βράδυ της Κυριακής δεν θα πρέπει να φέρουμε τη διχόνοια την πατρίδα μας.
Να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να πάμε όλοι μαζί οι Έλληνες να διαπραγματευτούμε όλοι μαζί» υποστήριξε ο κ.Καμμένος αναφέροντας πως η κυβέρνηση θα παραμείνει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης