Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις - Η ΕΚΤ να λάβει υπόψιν της τις ανάγκες ρευστότητας της Ελλάδας

Θεοδωράκης: Θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις - Η ΕΚΤ να λάβει υπόψιν της τις ανάγκες ρευστότητας της Ελλάδας
Πρέπει να διαψεύσουμε όσους θεωρούν ότι η Ε.Ε. μπορεί να υπάρξει χωρίς τους Έλληνες
Η κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για διαπραγματεύσεις ώστε να υπάρξει άμεσα συμφωνία, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις εξελίξεις, τόνισε, για να προσθέσει πως πρέπει να διαψεύσουμε όσους θεωρούν ότι η Ε.Ε. μπορεί να υπάρξει χωρίς τους Έλληνες.
Υπήρχε μία ανταλλαγή απόψεων για όσα έγινε και όσα θα γίνουν, σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης, για να προσθέσει πως η ρήξη με την Ε.Ε. προϋποθέτει μία άλλη στρατηγική.
Είμαστε στην τελευταία μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρξει συμφωνία, τόνισε, για να συμπληρώσει πως η ΕΚΤ πρέπει να λάβει υπόψιν της τις ανάγκες ρευστότητας της χώρας.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τη στάση των εταίρων μας, πρόσθεσε, για να επισημάνει πως οι άνθρωποι που θα κάνουν τις νέες διαπραγματεύσεις θα κινούνται σε περιθώριο συνεννόησης και όχι ρήξης.
Θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις, διεμήνυσε ο κ. Θεοδωράκης για να προσθέσει πως "ο πρωθυπουργός έντιμα μας είπε τις προτάσεις που σκέφτεται να κάνει στην Ευρώπη".
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις εξελίξεις, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης