Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Δεν φοβάμαι το Grexit, αλλά τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο - Δεν θα περάσει το σχέδιο του Schaeuble

Καμμένος: Δεν φοβάμαι το Grexit, αλλά τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο - Δεν θα περάσει το σχέδιο του Schaeuble
Εάν ψηφίζαμε με συνείδηση, θα λέγαμε όχι - Από το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων δεν θα περικοπεί ούτε ευρώ
Εάν ψηφίζαμε με συνείδηση, απόψε θα λέγαμε όχι, παραδέχθηκε δημόσια, από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Από το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων δεν πρόκειται να περικοπεί ούτε ένα ευρώ, δεσμεύθηκε, χωρίς να διστάσει μάλιστα να βάλλει κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτου.
Ντρέπομαι που το κείμενο της ελληνικής πρότασης κατατέθηκε στη Βουλή στα αγγλικά, τόνισε, επίσης, ο κ. Καμμένος.
Αυτή η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για τη συμφωνία, διεμήνυσε ο κ. Καμμένος, για να προσθέσει μάλιστα πως ο πρωθυπουργός έδωσε έναν τιτάνιο αγώνα.
Καταφέραμε να διώξουμε το ΔΝΤ, τόνισε, για να προσθέσει ωστόσο πως "δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε καμία συνθηκολόγηση εάν δεν ρυθμίζεται το χρέος και το αναπτυξιακό πακέτο".
Ο ελληνικός λαός δεν είναι έτοιμος να υποστεί τη λύση της εξόδου από την Ευρωζώνη, παραδέχθηκε ο κ. Καμμένος, για να τονίσει πως "Δεν φοβάμαι το Grexit και τις απειλές των δανειστών... Φοβάμαι μόνο τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο".
Το σχέδιο του Schaeuble να πετάξει την Ελλάδα εκτός ευρώ δεν θα περάσει από αύριο το πρωί, τόνισε, για να δεσμευθεί παράλληλα πως από τη Δευτέρα "θα δώσουμε μάχη για να αλλάξει το καθεστώς και τα... νταβατζιλίκια στα ΜΜΕ".
"Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά για να μην παραδώσουμε την χώρα στους εκτροφείς της διαπλοκής", τόνισε για να επισημάνει πως "πάμε ενάντια στη συνείδησή μας και την λαϊκή εντολή για να μην αιματοκυλήσουμε την Ελλάδα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης