Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου εντός της ημέρας – Συνεδριάζουν αύριο οι ΚΟ των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ

Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου εντός της ημέρας – Συνεδριάζουν αύριο οι ΚΟ των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ
Στο επίκεντρο των κυβερνητικών εταίρων η συμφωνία
Ραγδαίες αναμένεται να είναι τις επόμενες ώρες οι πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και των κομμάτων που την απαρτίζουν.
Όπως έγινε γνωστό, εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος θα έχουν συνάντηση με κύριο αντικείμενο τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες.
Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος είχαν νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία για το περιεχόμενο της συμφωνίας.
Σημειώνεται πως αύριο στις 8 το πρωί θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως αναφέρεται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ειδοποιήθηκαν με sms να είναι όλη στην Αθήνα αύριο στις 8 το πρωί), τη στιγμή που πολλοί υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν έντονα στη συμφωνία ενώ στις 8:30 το πρωί θα συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Από αυτές τις συνεδριάσεις αλλά και το τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το πώς και υπό ποιο σχήμα θα πορευθεί η κυβέρνηση, την ώρα που το αργότερο έως την Τετάρτη η ελληνική Βουλή θα πρέπει να έχει ψηφίσει τα προαπαιτούμενα για να δρομολογηθούν και τα όσα συμφωνήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης