Πολιτική

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν στηρίζουν τη συμφωνία, μένουν στην κυβέρνηση - Όχι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν στηρίζουν τη συμφωνία,  μένουν στην κυβέρνηση - Όχι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού
Ο Αλέξης Τσίπρας εκβιάστηκε με ολική κατάρρευση τραπεζών και πλήρες κούρεμα καταθέσεων - Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο...
Πραξικόπημα αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στις Βρυξέλλες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο Αλέξης Τσίπρας εκβιάστηκε με ολική κατάρρευση τραπεζών και πλήρες κούρεμα καταθέσεων, αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, για να προσθέσει πως ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο.
Οι ΑΝΕΛ, σημείωσε, δεν μπορούν να στηρίξουν τη συμφωνία, αλλά παραμένουν στην κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Καμμένος.
Άλλαξαν πολλά από χθες το βράδυ, παραδέχθηκε για να επισημάνει πως στη δημοκρατία υπάρχουν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε λύση.
Η Βουλή έχει τον λόγο, τόνισε, για να επισημάνει πως η προσπάθεια του πρωθυπουργού είχε τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων και η κίνηση των εταίρων συνιστά πραξικόπημα.
Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο και η Βουλή πλέον έχει τον λόγο, επανέλαβε.
Θα αγωνιστούμε μαζί, αλλά δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση εθνικού σκοπού με πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας που τα δίνουν όλα, διεμήνυσε.
Ο πρωθυπουργός της χώρας αντιμετώπισε ένα πραξικόπημα από τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Φινλανδία, επανέλαβε ο κ. Καμμένος.
Δεν κατάφεραν να σπάσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό, η συμφωνία πήγε στη Βουλή των Ελλήνων και έλαβε έγκριση, τόνισε επίσης.
Θα παραμείνουμε μαζί για να παλέψουμε, επανέλαβε.'

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης